anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pod jaki adres e-mail mam odesłać wypełniony formularz nadpłaty 5 zł do zwrotu ?

1escape
#7 Wielbiciel#

Witam.  W allegro finanse mam  informację, że  przyznano mi   5 zl nadpłaty. Pod jaki adres e-mail mam wysłać wypełniony formularz  ?.  proszę  o odp na :  bok,escape@gmail.com   . Pozdrawiam - Katarzyna  J. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

maxr01
#17 Koryfeusz#

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Jak Allegro przyznało Ci nadpłatę, to chowaj do kieszeni.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@1escape Zostaw sobie na przyszłe rozliczenia, ale sprawdź jeszcze czy to na pewno allegro do Ciebie napisało i czy czasem to nie jest jakiś wałek aby wyciągnąć dane z tym formularzem 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@1escape z allegro finanse wypłacasz po aktywacji https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...

A jeśli chcesz zwrotu nadpłaty z salda 

1. Przejdź do zakładki Rozliczenia z Allegro.
  2. Kliknij [odbierz nadpłatę].

3. Wypełnij, podpisz i prześlij Formularz Zwrotu Nadpłaty

• w załączniku - w tym celu skorzystaj z przycisku [skontaktuj się z nami] pod tym artykułem
    • na nasz adres: Allegro.pl Sp. z o.o. ul. Grunwaldzka 182 60-166 Poznań
  4. Wypłacaną kwotę pomniejszymy o opłatę manipulacyjną w wysokości 5% jej wielkości.

Jeśli to 5 zł to nie zawracaj se głowy szkoda czasu zostanie na przyszłość na jakieś opłaty 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

__RPM_
#14 Krzewiciel#

@1escape Hej. Tutaj jest forum a my nie wiemy czy masz coś na koncie. Zapytaj jednak w allegro czy mnie by przyznali też 5 zł. 

Sądzę jednak że nie przyznają od tak i to musiało być kiedyś Twoje 5 zł nadpłaty. Jeśli jednak nie wpłacałaś pieniędzy na rachunek allegro to może być fałszywka. 

oznacz moderatorów