anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek

AkademiaPisarzy
#7 Wielbiciel#

Wystąpił błąd - W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie.

wyświetla mi się taki komunikat nie wiem gdzie mam co zaakceptować. Przepatrzyłam zakładkę po zakładce i nie wiem co mam gdzie zaakceptować

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

2 września 2024 r. wprowadzamy nowe warunki wystawiania ofert produktów marek znajdujących się na liście marek chronionych, którą znajdziecie w Załączniku 1 do Regulaminu Allegro. 

Pamiętajcie, że:

• możecie wystawiać oferty z produktami marek chronionych, tylko gdy macie konto firmowe i potwierdzicie znajomość Warunków Ochrony Marek;
  • możemy uniemożliwić wystawianie nowych ofert, wznawianie zakończonych ofert i/lub usunąć Wasze aktywne oferty z produktami danej marki albo produktami wszystkich marek z listy (zrobimy to, gdy dostaniemy zgłoszenie od uprawnionego podmiotu, że produkt z Waszej oferty jest nieoryginalny);
  • możemy nałożyć karę umowną w wysokości 2500 zł – zarówno za drugim, jaki i trzecim razem, gdy dostaniemy zgłoszenie o tym, że oferujecie nieoryginalny produkt jednej z chronionych marek.

Zmiana nie dotyczy Allegro Lokalnie

Korzystając z kont zwykłych nadal będziecie mogli wystawiać produkty marek chronionych na Allegro Lokalnie.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

wszystko ok ale on pyta gdzie leży kwadracik do akceptacji zasad.

oznacz moderatorów

AkademiaPisarzy
#7 Wielbiciel#

to wiem ale jak te zasady zaakceptować?\

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AkademiaPisarzy warunki ochrony marek możesz zaakceptować w sales center, dokładnie w tej zakładce.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów