Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
dostaję od Allegro powiadomienia, że zaktualizowali produkt, niestety gdy wchodzę w edycję produktu karta jest tylko jedna i nie ma żadnej informacji o tym co zostało zaktualizowane.
O co w tym chodzi? jakis pracownik zmienia coś, a potem cofa i w gruncie rzeczy nie było zadnej zmiany, ale powiadomienia juz poszły? czy moze zmienili coś, ale to nie jest zaznaczone. Wkurz mnie to, bo nie wiem co akceptuje, a jak wiecie często poprawiają coś błędnie w tych kartach.
@_Polcan_ Cześć. 🙂 Zweryfikuję tę sprawę, czy możesz przesłać mi zrzut ekranu z widocznym powiadomieniem?
proszę i dziękuję
@_Polcan_ Dziękuję. 🙂 Jeśli chodzi o oferty numer 12827331281, 12827328705 i 12827329063 to został w nich zaktualizowany numer EAN (błędne i zduplikowane numery EAN z tych produktów zostały usunięte, dzięki temu produkt w Katalogu będzie łączony wyłącznie z poprawnymi zestawami klocków).
Dla oferty 12827331281 EAN to 5702017153438, dla oferty 12827328705 EAN to 5702016618396, a dla oferty 12827329063 EAN to 5702016912579. Są to kody zgodne z parametrami w Twoich ofertach. 🙂
Ale czemu to co jest zmieniane nie jest oznaczane, tak aby samemu można było zobaczyć co zostało skorygowane, przeciez nie będę za każdym razem pisać do Ciebie, aby się tego dowiedzieć.
@_Polcan_ podpinam się, te maile są dramatycznie nieczytelne i nieintuicyjne. Zwykle tylko irytują - jakby nie można było tam domontować informacji, co dokładnie zostało zmienione, skoro już ktoś się wysilił, żeby te maile stworzyć.
@_Polcan_ @Methrylis W ciągu kilku dni planujemy zmienić wygląd powiadomień mejlowych. Chcemy, żeby było możliwe podejrzenie konkretnych różnic między ofertą i produktem. 🙂
byłoby super, dziękuję.
Marlena
@_Polcan_ @Methrylis nie denerwujcie sie. Ja już jakiś czas temu przestałem sie przejmować czymkolwiek co ma związek z katalogiem . Jak mi kiedys zaczeło łaczyc kilkanaście różnych aukcji z różnymi eanami , z różnymi opisami i różnymi zdjęciami a wszystko podpięto POD TEN SAM PRODUKT to przestalem sie tym przejmować
Tu macie przykład zobaczcie podłączone odmiany ale twego jest mnóstwo także w innych produktach:
Czasem jak wystawiamy to zgłaszamy poprawki i tyle. nawet nie sprawdzamy czy zostały zaakceptowane czy nie. Trudno dla kupujących mamy tylko odpowiednio udokumentowanego maila że błędnego połączenia dokonuje system allegro i to wszystko.
Na walke z wiatrakami szkoda nerwów