Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro pojechało mnie grubo
zarzuciło automatyczną wiadomością naruszenie regulaminu allegro 10.1
cyt:
Zgodnie z art. 10.1 Regulaminu Allegro nie są dozwolone działania, które negatywnie wpływają na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro lub szkodzą Użytkownikom. Prosimy o przestrzeganie Regulaminu Allegro. Ponowne naruszenie naszych zasad może spowodować nałożenie ograniczeń na konto lub jego zawieszenie
Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. Jeśli chciałbyś na niego odpowiedzieć, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: Formularz kontaktowy
przypominam co to znaczy
10.1.
Wszelkie działania podejmowane przez Użytkownika w ramach Allegro powinny być zgodne z Regulaminem, dobrymi obyczajami oraz obowiązującymi przepisami prawa, w tym dotyczącymi ochrony praw konsumenta. Użytkownik nie może podejmować działań sprzecznych z Regulaminem, dobrymi obyczajami oraz obowiązującymi przepisami prawa, a także działań, które negatywnie wpływają na bezpieczeństwo funkcjonowania Allegro lub szkodzą Użytkownikom.
Od dobrego tygodnia nie mogę dowiedzieć o co chodzi, piszę z losowymi moderatorami
i otrzymuję coraz głupsze wiadomości na proste pytanie co takiego zrobiłem niezgodnego z regulaminem:
- W wiadomości, którą Państwo od nas otrzymali jest zawarta informacja o tym, że uczestniczyli Państwo w transakcji Allegro w celu zaszkodzenia Sprzedającemu.
- Proszę pamiętać, że w Allegro nie jest dozwolone podejmowanie działań, które nie mają na celu finalizacji transakcji.
- Dzień dobry, nasza analiza wykazała, że transakcja została przeprowadzona z intencją zaszkodzenia, zatem narusza regulamin
- Dzień dobry, przedstawiliśmy nasze stanowisko w tej sprawie.
- Dzień dobry, to, w jaki sposób przeprowadzamy weryfikację to dane wewnętrzne i możemy je podać jedynie na wniosek uprawnionych służb i organów.
- Wyjaśniliśmy już Państwu kwestie dotyczące upomnienia.
- Kolejne wiadomości nie wnoszące nic nowego do sprawy pozostawię bez odpowiedzi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kompletnie nie rozumiem o co chodzi allegro, serwis też odpowiedzieć nie chce - wskazano, tylko, że dotyczy to transakcji jaką opisywałem tutaj w innym wątku- zwykłe zakupy towary na firmę
i dostałem bana z powodu uwag, że allegro mataczy i itp
Jak wyglądają te posty powyżej?
Kafka trzyma się w allegro mocno
Nie "dobra" jest wytykać niektóre błędy allegro. LWA też uciszyli. Na gadane masz tylko odwalać czarną robotę za allegro - zgłaszać problemy które powinni wykryć pracownicy allegro.