Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę by Allegro sprostowało swoją wypowiedź w dyskusji.
Paczka została nadana do paczko punktu 1.12.21 o godz. 12,38. została odebrana w dniu dzisiejszym przez kuriera
po licznych telefonach z mojej strony. A co pisze Allegro w dyskusji: że sprzedający nadał paczkę.
To nie sprzedający ją nadał po trzech dniach, a kurier odebrał. Czy Allegro nie widzi różnicy ????
Niestety tak to działa.😁
@LEW433 "Demiurg", a skąd wiesz, że tak to działa, a nie jest to błąd?
o jakim błędzie piszesz ? Mam potwierdzenie nadania z 1.12 odbiór przez kuriera w dniu dzisiejszym, a Allegro sugeruje , że przesyłka była nadana dzisiaj....
Nieporozumienie w nazewnictwie ale ogólnie Allegro ma rację, nie ma znaczenia kiedy nadałeś tylko kiedy paczka została odebrana przez kuriera. Jeżeli masz wysyłkę w 24h to kurier ma przesyłkę odrąbać najpóźniej kolejnego dnia roboczego. Fakt, że opóźnienie jest nie z Twojej winy nie ma znaczenia.
Czyli na Allegro nic nie ma znaczenia zawsze wina będzie po stronie sprzedającego:(
@FH2020 Allegro jako nadawca, płatnik odpowiada za przesyłki SMART ,poproś żeby allegro złożyło reklamacje u przewoźnika https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6b0fd6c3-e25e-4e61-a1da-ed23df85af7e
@FH2020 dziękuję za Twoją wiadomość! Informacja o której piszesz została wysłana automatycznie, poprosiłam już o wypowiedź naszego pracownika w dyskusji.