anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem PLIKI CYFROWE NA ALLEGRO

MAMY ROZWIĄZANIE!
DIGIDIGITALES_PL
#1 Nowicjusz

Witam serdecznie, proszę o kontakt z działem technicznym. Sprzedaje pliki cyfrowe PDF które są wysyłane MAILOWO ( w wiadomości allegro ) - Wszystko jest dokładnie opisane na aukcji , jest dokładnie opisany regulamin aukcji. Dokładnie opisany OPIS - a dostaje negatyw bo klienta nie dostała paczki od kuriera...

Ja dopełniłam wszystkich obowiązków ale ja nie mogę zbierać negatywów bo ludzie nie czytają opisu aukcji...

To nie jest moja wina i nie mam na to realnego wpływu. Plik cyfrowy jest wysyłany z automatu po 1 minucie. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i rozwiązanie problemu z negatywnymi ocenami a także może pomyśleć o czymś podobnym jak jest na dziale programów, że klient klikając w kup teraz wie, że nie otrzyma produktu fizycznego.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DIGIDIGITALES_PL W treść wystawionych przez klientów ocen możemy ingerować tylko w szczególnych przypadkach. W sprawie ewentualnego usunięcia otyczmanego komentarza napisz, proszę, tutaj.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
DIGIDIGITALES_PL
#1 Nowicjusz

Pisałam i bez rezultatu.. rozumie Pani ze to jest kompletnie bez sensu ?

oznacz moderatorów
KRZAGA_Outlet
#10 Popularyzator

Przykro mi, ale nic nie zrobisz. Allegro wychowało bardzo, hmmm... "specyficzny" rodzaj klienta i to ty jesteś niestety na straconej pozycji. Jedyne co ci pozostaje to kulturalny komentarz pod negatywem, że warto czytać opis oferty. Warto dodawać też w tytule, że przedmiotem oferty jest produkt cyfrowy, jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, chociaż nawet to nie zawsze działa.

oznacz moderatorów