Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2 miesięcy ani do was zadzwonić ani napisać na czacie. Mam problem w sponsorowanych Ads Allegro: nie wyświetlania się w głównej pierwszej stronie. Artykuł kosztuje 19 zł a ja już kolejny miesiąc dopłacam do interesu Adsowego.. Chodzi o ręczniki bawełniane dla niemowląt , na rolce. Jest tylko 1 strona sprzedających. a permanentnie, mimo, że mam wykupione Adsy od ponad miesiąca to tylko raz w głównych wyświetlaniach się pokazało .Sprawdziłam co tylko możliwe. (np: budżet właściwy, itp). i wszystko Ok. ( może dlatego że ustawiłam budżet graniczny"? nie wiem.. Ale nawet gdyby tak było to podejrzewam że coś się dzieje z tytułem tej mojej oferty. Podam przykład:4 miesiące temu sprzedałam te ręczniczki jednorazowe aptece wystawiającej sie na Allegro. (mają 3 producentów u siebie) Tytuł ustawili taki sam jak u konkurencji. I u nich też się to nie wyświetlało (pozostali - tak) !. konkurencji ręczniki - tak, moje - nie. Proszę o reakcję bo już nie mam siły z tym walczyć (już kilka miesięcy)
@medilibre Twoje dzisiejsze zgłoszenie mailowe do nas dotarło, więc poczekaj proszę na odpowiedź od naszego doradcy.