Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z kupującym otwarta dyskusja zamknąłem około 2 lata firmę z powodu wyjazdu zagranice i nie miałem czasu żeby zrobić dyskusji na allegro ale wszytko było załatane przez telefon ze muszę odmówić wysłania towaru z powodu zamknięcia działalności i mojego wyjazdu i jak to logice pieniądze zostały zwrócone lecz jeden klient nie zrozumiał tego bo jemu towar się należny i otworzył dyskusje a ja praktycznie po 2 latach zobaczyłem ze taki temat jest i tera co i jak mam zrobić żeby zakończyć sprawę
Jeśli oddałeś pieniądze, to nic nie rób. Klient może zakończyć Dyskusję, Ty nie możesz. Może nawet sądownie domagać się wydania rzeczy, bo od umowy nie odstąpił, ale do sądu raczej nie dojdzie.
@marcin8416 skoro zwróciłeś mu pieniądze (i pewnie masz na to dowód) to nic Ci nie zrobi. Napisz przy okazji, że już od 2 lat nie masz firmy i temat już dawno jest dla Ciebie nieaktualny. Proste.
Swoją drogą, jakim cudem po 2 latach klient zakłada dyskusję???????
Załącz w dyskusji potwierdzenie zwrotu kasy i poproś pracownika o jej zamknięcie.
właśnie powiem ci ze mam dylemat tym bo nie mam dostępu do konta firmowego
zapomniałem ściągnąć wystawione przedmioty a kupił dzień po zamknięciu firmy wiec moja winna wiec wiesz sam szybko za słuchawkę i dzwonienie po ludziach i odkręcanie tematu i zwroty kasy bo praktycznie już wyjazd