Wydrukowałem etykietę, wybrałem "bez podjazdu kuriera" i niby wszystko OK. Chciałem nadać w automacie DPD. I tu zonk, aplikacja DPD Mobile mówi: " nie znaleźliśmy paczki w systemie". Miałem już tak dwa razy. Poradziłem sobie zamawiając podjazd. Jednak nie zwsze mogę czekać na kuriera albo jeździć do punktów nadawczych. Automaty w końcu po to są by z nich korzystać. Czy tylko u mnie są takie problemy? Właściwie to "problemiki" bo jak czytam w sąsiednim temacie o zablokowaniu konta to tam można mówić o problemie, chorym problemie.
@teresak11b przesyłek DPD o odbioru w Żabce nie nadasz w automacie , wystarczy czytać aktualności .
@mdrogeria To jest akurat dostawa na adres więc nie wiem po co ta szpila o nieczytaniu aktualności.
Witam serdecznie. Jest kilka rodzajów paczek DPD i nie wszystkie nadasz w automacie DPD pickup. Przesyłka ma numer DPD cyfrowy czy Allegro delivery zaczynający się na AD... ? Niestety jest mega lipa z przesyłkami DPD, ja też czasami np. muszę wysłać paczki w nocy z niedzieli na poniedziałek bo tak mi wygodniej bo w poniedziałek chciałbym zająć się inna praca to nie mogę bo paczek DPD nie mogę nadać bo żabki zamknięte w nocy a automat nie przyjmuje tak samo jak zagraniczny Orlen którego nie nadasz na stacji ani w automacie. Pozdrawiam
@SKiL-PC Ma numer allegro Delivery AD000LH..........K9M7 oraz cyfrowy DPD wraz z kodem paskowym 10347444.............041U. Zdarza mi się nadawać w automacie i jak pisałem na wstępie tylko dwa razy miałem problem podobnie jak teraz