Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem nowym klientem konta biznesowego.
Chciałabym ustalić metody dostawy zgodne z wymaganiami programu Smart! - natomiast wyświetlają mi się tylko następujące propozycje dostaw:
-allegro paczkomaty InPost
- allegro minikurier24 InPost
- allegro kurier24 InPost
Kolejne propozycje są już opcjami bez 'allegro' w nazwie:
- kurier (tu różni usługodawcy)
- odbiór w punkcie
- paczki pocztowe
Jakie opcje poza 'allegro inpost' powinnam zaznaczyć, by moja firma mogła sprzedawać w ramach Smart?
Prosze mądrzejszych o pomoc.
Tak, czytałam ten wątek ale chyba go nie rozumiem
. "Jak ustawić cennik, gdy masz konto firmowe Udostępnij w swoich ofertach przynajmniej jedną z poniższych metod dostawy we wskazanych przedziałach cenowych w ramach Allegro Smart!: Allegro Kurier DPD Allegro Pocztex Kurier 48 Allegro Kurier UPS Allegro Przesyłka polecona. Dodatkowo możesz w swoich ofertach udostępnić inne metody dostawy. Ustaw dla nich odpowiednie przedziały cenowe – zgodnie z tabelą poniżej."
Nie widzę opcji allegro UPS, allegro dpd, allegro Pocztex albo allegro przesyłka polecona . Widzę jedynie allegro inpost.
Mam wybrać z listy kurierzy po prostu kurier DPD nie przejmując się brakiem oznaczenia allegro przy nazwie?
@aiviiii jak wybierzesz bez przedrostka to smart nie zadziała.
Z pewnością muszą mieć przedrostek Allegro.
@aiviiii czy mogę poprosić Cię o podesłanie zrzutu ekranu z widocznym pełnym ekranem (adresem strony oraz datą i godziną) z zakładki Ustawienia wypłat, gdzie widoczny będzie brak tych opcji? Na zweryfikowanym firmowym koncie, te opcje powinny być widoczne, skonsultuję to z działem technicznym, ale do tego konieczny jest zrzut obrazujący problem 🙂