Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry, Chciałbym zapytać, dlaczego moja oferta (ID: 17296957048) nie jest widoczna? Zauważyłem przypadkowo, że nie pojawia się na mojej liście aktywnych ogłoszeń, mimo że jest już od dawna aktywna. W sensie z numeru id sie wyświetla ale jak wpisze "wieszaki" to już się nie wyświetla. Czy mógłby ktoś z moderatorów sprawdzić, czy wszystko jest w porządku i udzielić mi informacji, dlaczego ogłoszenie się nie wyświetla z nazwy? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję
@HYDROREN na Allegro mamy widok produktowy, więc po wyszukaniu "Wieszaki na spodnie 12szt" w liście wyników widać top ofertę (reprezentanta produktu) dla produktu z którym połączona jest Twoja oferta.
Wszystko jest w porządku i działa poprawnie, po kliknięciu "porównaj XX ofert" Twoja oferta jest widoczna na liście.
@la_nika Sprawdziłaś to w ogóle czy regułkę wklepałaś?
Wskaż w takim razie gdzie widzisz tą ofertę po kliknięciu "porównaj XX ofert", bo ja również jak i założyciel tematu takiej oferty nie widzę.
@TechartGSM nigdy nie "wklepuję regułek".
Bardzo proszę, lista produktów, z którymi połączona jest oferta:
A tutaj wyniki wyszukiwania po wpisaniu hasła "Wieszaki na spodnie 12szt".
Zaznaczyłam odpowiedni produkt, żeby było Ci łatwiej go znaleźć.
@la_nika Ależ tyle to również widzimy, tylko gdzie na tej liście jak już ją rozwiniesz widzisz jakąś ofertę sprzedającego "HYDROREN", bo ja nie widzę. Cena: 70zł. Sortowanie po cenie od najniższej. Wynik na foto. Taddaaam!
@TechartGSM tutaj:
TADAM!
HYDROREN nie wystawia faktury, więc zmień widok na konsumencki, a też ją zobaczysz.
No i to jest jakaś konstruktywna, coś wnosząca do tematu odpowiedź.
No z widoku konsumenckiego się wyświetla ale z profilu biznesowego nie, już nie dopytywałem o to więc dzięki że Ty poruszyłeś o to temat.