Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
od jakiegoś czasu mam problem z wznawianiem aukcji. Mój sklep pracuje na shopgold (zaktualizowany do najnowszej wersji) i z jego poziomu wystawiam i wznawiam oferty.
Wystawiam przedmiot, uzupełniam wszystkie dane jak ean, marka, producent i kody produktu. Niestety po zakończeniu aukcji nie mogę jej wznowić ponieważ allegro wysyła błąd :
wystąpił problem allegro : uzupełnij markę
I tak za każdym razem.
Czy ktoś z Państwa ma podobną sytuację? ewentualnie jak to rozwiązać
@bbburza czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutu z tym komunikatem? Postaram się to dla Ciebie wyjaśnić.
Dziękuję i pozdrawiam
@bbburza dziękuję za zrzut, skonsultuję to z odpowiednim działem, czy mogę poprosić Cię jeszcze o podanie numeru oferty, którą próbujesz wznowić?
@la_nika proszę uprzejmie,
10563978238, 10563974930, 10563969633, 10563982971
żebyśmy mogli wystawić nową aukcję z poziomu shopgolda musimy uzupełnić wszystkie dane marka, ean ponieważ inaczej nie wystawimy aukcji.
Pozdrawiam Joanna
@bbburza bardzo Cię przepraszam, że to tyle trwało! Problem polega na tym, że ponieważ korzystasz z zewnętrznego systemu nie mamy możliwości zweryfikowania tego błędu, za to odpowiada shopGold.
Rozwiązanie jakie mog zaproponować to abyś spróbowała edytować tę ofertę u nas z poziomu zakładki Moje oferty zmieniając jej parametry, jeżeli tutaj problem się powtórzy, poproszę Cię o przesłanie zrzutów, wyjaśnimy sprawę.
🙂 dziękuję 🙂