anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zamówieniem.

Komise
#9 Pomysłodawca#

Jestem strasznie ciekaw. Jak można kupić coś, następnie opłacić, następnie odebrać, następnie po tygodniu od odebrania stwierdzić, że jest to zakup przez pomyłkę. Allegro wspiera ignorantów i uwaga ! Firma która kupiła ode mnie towar sama nie handluje na allegro tylko ma swoją stronę a na niej regulamin że owych zwrotów nie przyjmuję 😄 podwójne standardy jak za komuny. Na prawdę handluje tu bo jest jak jest, ale nie mogę się doczekać aż Was inpost zje przemieli i wypluje, zadnej ochrony sprzedajacych, sprzedajacy tez powinien moc zalozyc dyskusje i chocby rozwlec zwrot w czasie jak ktoś przejawia hipokryzję. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Puzelek_pl
#10 Popularyzator#

Allegro wspiera kombinatorów. Potrzebuję za towar za dychę to zamówię za 45 i reszta do zwrotu. Zjawisko tak przyśpieszyło, że to już norma narodowa. Płacę 4 dychy za Smarta to mi się należy, przecież zapłaciłem. A sprzedawcy koszt Smarta, koszt księgowych, koszt opakowania, koszt pracy. A allegro patrzy, uśmiecha się i podnosi prowizje.

oznacz moderatorów

Komise
#9 Pomysłodawca#

Komunistyczne zagrania, jakbym był dalej w latach 90tych na giełdzie. Jest 2025r a ludzie dalej podmieniają cenówki z innych produktów albo kasują nie te bułki na kasach samoobsługowych 😄

oznacz moderatorów

Puzelek_pl
#10 Popularyzator#

Zamiast te pół godziny co trzeba poświęcić na zwrot poświęcił by na nadogdziny albo swój rozwój to dymanie kosztem innego. Każdy ma wybór jak "oszczędzić"

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@Puzelek_pl teraz zwracają za koszt przesyłki smart 🙂 więc już trochę allegro nie jest takie złe 

oznacz moderatorów

Puzelek_pl
#10 Popularyzator#

Przecież wiadomo, że to pewien wycinek kosztów, które ponosisz. No nie jest złe, ale dobre też nie 😉 Przecież podnieśli prowizje, więc jak trochę zwrócą, to i tak będą na plusie.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#13 Ambasador#

Sprzedający ma prawo opłacić fakturę za usługi niepewne Allegro i nie składać reklamacji na usługi Allegro. To nasze jedyne prawa. 

****************** (często dostaje bany wlepiane przez ...)
oznacz moderatorów