Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o wyjaśnienie sytuacji. W sierpniu nie sprzedałem nic i do zapłaty mam 27.19zł brutto na jakiejś fakturze zaliczkowej. Dodatkowo w zestawieniu faktur od lutego mam 0zł w kolumnie "razem kwota do zapłaty" a w środku faktur są jakieś naliczone kwoty? co to jest i za co? Czy ten system żyje własnym życiem i generuje te faktury jak chce?
Pilna prośba o odpowiedź i naprawienie tego **piiip**olnika z zestawieniem.
@kskowersled w tej chwili na Twoim koncie jest nadpłata w kwocie 27.19 zł. Bieżące saldo konta na Allegro możesz sprawdzić w każdym momencie w tej zakładce.
Witam, tak widziałem, dziękuję za odpowiedź. Dlaczego w takim razie jest wygenerowana faktura w systemie na tę kwotę i nazywa się zaliczkowa? Po co jest ten zabieg i czemu służy ??? Ja nie prosiłem o taką fakturę.
I jeszcze co w takim razie z fakturą za lipiec ?
Istnieje obowiązek wystawienia faktury zaliczkowej w przypadku nadpłaty. Jak można prowadzić działalność gospodarczą i tego nie wiedzieć? już nie wspomnę o tym, że taka faktura ma specjalny tryb księgowania, ale to już wie Twoja księgowa.
Nadpłaty też się zwraca powinieneś to wiedzieć lub Twoja księgowa, jeśli już przeszliśmy na ty.