Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wytłumaczcie mi proszę jeden fenomen, który zauważyłem na dużej ilości przykładów. Dlaczego Allegro promuje DHL-a notorycznie zaniżając ich prognozowany czas dostawy? W moim przypadku są notoryczne problemy z odbiorami paczek przez DHL, paczki mają około 4-6 dni opóźnienia, podczas gdy paczki z InPostu są u klientów kolejnego dnia. Procent terminowych nadań DHL to około 20-30%, w przypadku InPostu 99%. Efekt? Prognozowany czas dostawy do Paczkomatu to sobota, kurier DHL- poniedziałek. Nie ma możliwości, by klienci zamawiający teraz towar przez DHL dostali paczki w poniedziałek, dostaną je w środę/czwartek. Allegro chcąc podbić statystyki DHLowi dezinformuje klientów nie podając prawdziwego czasu dostawy. Z doświadczenia wiem, że kiedy były problemy z wyrabianiem się z paczkami na InPost, czas dostawy do Paczkomatu bardzo szybko spadał do wartości wręcz zawyżonych.
jeśli nie wiadomo o co chodzi w tle zwykle jest ,, eci..peci ..,,
@marcus0015 czego nie rozumiesz, algorytm allegro podaje wyniki na podstawie Twoich dostaw, wysyłasz szybko inpostem, więc serwis twierdzi, że dhla działa równie dobrze.
U nas inpost wychodzi natychmiast i dostarcza towar na następny dzień, allegro łany wysyłamy dpd, orlenami czy upsami dopiero po spakowaniu inpostu, z reguły wydajemy później kurierom (bo inaczej się nie da z winy allegro), a predykacji czasu dostawy prezentowanej przez serwis wygląda to zupełnie inaczej