Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedawców. Od dłuższego już czasu przymierzamy się do zmiany programu księgowego, ale ciągle nie możemy znaleźć "tego jedynego". Główny wymaganie, to sensowny import zamówień z Allegro do tego programu i tworzenie automatycznych paragonów i faktur na ich podstawie. Ktoś korzysta z takich rozwiązań i jest w stanie coś polecić?
To nie tylko może być tylko program do wystawiania FV czy paragonów.
Musi być też funkcja magazynu, a co za tym idzie to i drukarka fiskalna. Tak jak to widzę.
Pewnie znajdziesz co firmy Comarch ERP, albo mFaktura?
Oczywiście, wszystko to musi być i jeszcze wiele innych funkcji. Wspomniałem tylko o tej, którą programy te mają rzadko, a jeszcze rzadziej mają zrobione w sensowny sposób.
Może wFirma?
https://pomoc.wfirma.pl/-integracja-z-allegro
Mają integrację pobierającą zamówienia z Allegro i potrafiącą automatycznie wystawiać faktury (nie wiem, jak z paragonami - kwestia do kontaktu z wFirma) i wysyłać je do klientów.
Jest chyba jeszcze Subiekt. On ma chyba import z Allegro
LoMag również ma taka opcję plus magazyn oraz połączenie z czytnikiem kodów, lub smartfonem z apka czytnika kodów.
Szczerze nie polecam , po 13 stycznia program stał się bardzo drogi , bo wysmyslili sobie że teraz trzeba mieć obowiązkowo moduł MAGAZYN żeby importować aukcje z allegro. Jest to związane z przejsćiem z WEBai n aRest api i tak program z 50 paru złotych kosztuje obecnie ponad sto a ma być jeszcze wiecej , dlatego też szukam alternatywy.
Tańsze jakie znalazłem to ifirma i ten comarch ale nie mogę się zdecydować.
Używam ifirmy od prawie roku i jedyne co jest irytujące to konieczność wchodzenia w faktury zamiast po jej utworzeniu na warstwie modalnej od razu jej drukowania.
Szkoda, żę nie mają tez integracji z InPostem albo DPD.
Tak to nie mogę słowa złego powiedzieć.
Bardzo dobry temat, na pewno się przyda dla początkujących na allegro.
Ja aktualnie prowadzę wszystko ręcznie, ale przymierzam się do zakupu licencji - tylko właśnie wciąż szukam tego złotego strzału.