Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Próbuję przenieść na drugie konto firmowe na allegro wystawione już aukcje. Pobieram plik z allegro i przekształcam w format csv, dokonuje zmian w ID wysyłki, warunków zwrotów oraz reklamacji dodatkowo w kolumnie Akcja zmieniam z Pomiń na edytuj i tu pojawia się problem, ponieważ przy wgrywaniu pliku dostaję informację, że plik jest błędny, a w raporcie jest informacja przy ofercie ze zmianą w kolumnie akcja, że nie mam uprawnień do zmiany parametrów w tym wierszu. Czy ktoś jest w stanie pomóc mi w tej sytuacji, czy znajdę rozwiązanie aby to zadziałało?
Pozdrawiam
@OSmallWorld kolumny od A do I (identyfikator) powinno być puste
Kolumny w pliku zaczynają się od C, dodatkowo jest informacja aby nie zmieniać żadnych danych w pierwszych trzech kolumnach 😞
@OSmallWorld obawiam się, że to dlatego, że oferty wystawiane są z innego konta.
Napisz proszę, jakie informacje widoczne są w raporcie o błędach?
Właśnie doszukałam się infomacji, że nie mogę tego zrobić, natomiast dopytam jeszcze.
Pobrałam plik z jednego konta na allegro z aukcjami, przekształciłam w csv, zmieniłam ID opcji dostawy, zwrotów i reklamacji, zmieniłam w polu akcje z pomiń na edytuj w jednej ofercie, przy wrzucaniu pliku na drugie konto allegro jest on z błędem, raport informuje, że błąd jest przy ofercie ze zmianą w polu akcja (nie masz uprawnień do dokonywania zmian w danej ofercie.
@OSmallWorld tak, bo to wciąż jest działanie na ofertach wystawionych na koncie A z poziomu konta B. Będąc na koncie B, nie możesz edytować ofert z konta A.
Spróbuj proszę zrobić tak: