Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam od wczoraj na poczcie mały problem. Otóż zawsze, gdy generuję przesyłki przez "wysyłam z Allegro", to generują się one w jednym pliku (jeden plik w ramach tej samej formy wysyłki) i panie na poczcie ściągają sobie jeden plik, zatwierdzają wszystkie widoczne w nim przesyłki i gotowe. Jednak od wczoraj absolutnie każda przesyłka generuje się jako osobny plik, który panie kolejno ściągają i zatwierdzają, co generuje im 3 razy więcej roboty, a mi 3 razy więcej czasu spędzonego na poczcie.
Czy u Was też tak jest?
Ja wszystko generuję tak samo, jak dotąd, nic się nie zmieniło. Jednak panie na poczcie od wczoraj muszą ściągać każdy list, każdą przesyłkę oddzielnie. Nie chodzi o to, że muszą każdą zeskanować, bo zawsze tak robiły. Jednaj to wszystko działo się u nich w systemie w jednym tzw. pliku, a od wczoraj każdą przesyłkę muszą ściągnąć, przeklikać i wziąć następną.
I teraz nie wiem, czy to tylko u mnie taki problem, czy ktoś już może w PL zgłaszał podobny.
@Klocko-m-ania czy możesz potwierdzić, że wszystko działa już poprawnie?
Wczorajsze problemy mogły być związane z problemami z tego wątku.
Potwierdzam. Dziś rano co prawda etykiety nie generowały się w "nadaję z Allegro", ale gdy błąd minął i poszłam na pocztę pięknie zaczytały się wszystkie przesyłki w jednym pliku zbiorczym.
@Klocko-m-ania super, dziękuję za informację 🙂