Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś kuma jak odpowiadać na pytania. Odpowiadam na wszystkie pytania a pomimo to ma 96 %
Będę wdzięczny za poradę
W odpowiedziach istotny jest czas.https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/jakosc-mojej-sprzedazy/czym-jest-i-w-czym-pomoze-mi-panel...
Wszystko jest jasne ale ja odpowiadam na bieżąco ................max po 12 godz. ale zazwyczaj jest to natychmiast.................mam powiadomienia na telefonie !!!! Dlatego nie mogę tego ''rozkminić''
Do głowy przechodzą mi różne teorie spiskowe .........jestem głupi w tym temacie.
@as_meble a w jakim czasie odpowiadasz? Odpowiedzi musisz udzielić w przeciągu 24 h od momentu dostania wiadomości (oczywiście dni robocze się liczą) i niby liczy się do statystyk pierwsza odpowiedź na unikalne pytanie
Na bieżąco ................max po 12 godz. ale zazwyczaj jest to natychmiast.................mam powiadomienia na telefonie !!!! Dlatego nie mogę tego ''rozkminić''
Do głowy przechodzą mi różne teorie spiskowe .........jestem głupi w tym temacie.
@as_meble jeżeli masz 96% to w ciągu ostatnich 30 dni nie odpowiedziałeś w terminie na 1 z 25 wiadomości (to jest 4%). Ponieważ przedział dni branych pod uwagę "przesuwa się" (nowe wchodzą - stare wychodzą), to jeżeli będziesz teraz odpowiadał na wszystkie w terminie, to najpóźniej za 30 dnia bedizens miał 100%
..................Stary Ja 2 miesiące temu zawaliłem i odpisałem jednemu klientowi jedną odpowiedzią na trzy zadane pytania i już po fakcie dostałem olśnienia...........było za późno. Jak każdy poparzony dmuchałem już na zimne, co czynię do teraz a pomimo to dalej cały czas poniżej 99 %...........ręce opadają.
@as_meble Na Twój wynik wpływ miały przede wszystkim dwie wiadomości: