Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie będę się rozpisywał.
22 grudnia rozpoczął ze mną dyskusje jeden kupujący twierdząc
cyt." Opis problemu: Monety mają ślady nieregularnej patyny (a może to coś innego) w każdym razie nie są dobrej jakości" - nadmieni że kto się zna na monetach takich głupot by nie pisał jak mają ponad 19 lat.
Gość totalnie nie wie co pisze ale oęki. Napisałem mu by przesłał fotki uszkodzenia, po chwili by odesłał przesyłkę. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi mimo iż się loguje nawet 3-4 razy dziennie a dyskusja nadal nie zakończona.
Wczoraj wygrał 2 aukcje na drugim moim koncie. I w tej sytuacji mam pytanie?
Ponieważ totalni mu nie ufam i nie chce z nim mieć żadnego kontaktu i problemu, czy mam obowiązek wysłać mu te 2 woreczki, czy mogę zwrócić mu pieniądze?
@mennicze_grosiki Cześć. 🙂 Jeśli klient dokonał zakupu monet, to powinieneś mu wysłać zamówienie. Jednak jako serwis nie mamy narzędzi, żeby Cię do tego zmusić — może to zrobić wyłącznie sąd.
Na przyszłość zapoznaj się proszę z możliwościami zakładki Moi nieaktywni kupujący: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/problemy-transakcyjne/co-to-jest-zakladka-moi-nieaktywni-...
ko_alka Ale czy zakładka działa na Allegro Lokalnie? bo na zwykłym Allegro wiem że tak.
Zapomniałem wspomnieć iż aukcje dotyczą zakupu na Allegro Lokalnie
@mennicze_grosiki Na Allegro Lokalnie niestety nie ma takiej zakładki, przykro mi
ko_alka Dzięki za info.
ko_alka Mam jeszcze pytanko ale z innej beczki. Ze względu na Payu ( chodziło o ksero dowodu osobistego) wypowiedziałem umowę allegro i chciałem zapytać bo gdzieś czytałem czy po okresie tych 60 dni mam możliwość odzyskania adresu e-mail jaki był na tamtym koncie? Termin mija 17 stycznia. Jeśli jest taka możliwość to gdzie mogę napisać by go odzyskał. Chodzi o konto haze68
@mennicze_grosiki Adres mejlowy możesz uwolnić po kontakcie przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d4e05a9d-86a1-441d-978a-f2e1cdc3ae0c&subjectId=0cf7b182-1... 🙂
ko_alka Ale mogę to już uczynić czy dopiero po tym terminie 60 dni?
@mennicze_grosiki Możesz napisać już teraz 🙂
ko_alka Oki. Dzięki!