anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Brak odpowiedzi z API InPost. Przesyłka nie została zamówiona" jak nadać przesyłkę?

MAMY ROZWIĄZANIE!
arturhei
#7 Wielbiciel#

zamawiasz przesyłki przez menager allegro pokazuje się komunikat 

"Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę." i jeszcze to "Brak odpowiedzi z API InPost. Przesyłka nie została zamówiona. Spróbuj ponownie za chwilę."

nie można wygenerować przesyłkę, co zrobić?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@arturhei rozumiem, że nadajesz przesyłki w Wysyłam z Allegro? Komunikat dotyczący API przewoźnika może znaczyć, że masz zaległości w opłaceniu faktury lub nie masz wystarczających środków, aby nadać przesyłkę. Jeśli to nie to, podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
arturhei
#7 Wielbiciel#

mam 50 zamówień dziennie lub więcej etykiety generuje przez menager allegro do wczoraj bez problemu, ale dziś już lipa

6ad32be0-c1e1-11ed-9811-15d2e2f8fe9e

294c1324-c0f7-11ed-a974-9fe4e3971553

adad4ad0-c1b5-11ed-8f51-2f43a1c50d9e

proszę o pomoc, oczywiście dziś numerów zamówień mam jeszcze więcej to tylko 3 dla przykładu

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@arturhei dziękuję! Sprawdziliśmy to i ma to związek z nieopłaconą fakturą lub brakiem środków na nadanie przesyłki. Ureguluj to proszę, a problem nie powinien się powtarzać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
arturhei
#7 Wielbiciel#

najgorsze że cała sprzedaż która przez inpost wychodzi stoi , nic nie realizuje, proszę o szybką pomoc

oznacz moderatorów