Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2021 mam powiązane konto InPost z moim kontem Allegro. Dziś InPost wyrzuca mi info, że nie może zaimportować danych przesyłki z mojego konta na Allegro. I że na Allegro mam ponownie połaczyć swoje konto z Inpostem.
Co się dzieje??? Mam pilną przesyłkę.
Info z InPostu:
archimed - Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Wykonaj operację ,, ponownego ,, powiązania kont
Tylko:
Gdzie?
i
Jak?
Na stronie InPostu akcja "zarządzanie kontami" - powiąż ponownie" nie przerzuca do strony Allegro!!!
@archimed ,, import z allegro - zarządzanie kontami - po prawej stronie przy nicku klikasz w rozwiń , następnie - powiąż ponownie ,, dalej intuicyjnie
Przecież napisałem, że robię dokładnie to samo - i brak jakiejkolwiek reakcji na polecenie "powiąż ponownie"
A to nie jest tak ze api inpostu sie wywalilo? Mamy wlasnie tez z nim problem w tym momencie, godzinę temu wszystko dzialało..
Sprawdzałem przed chwilą i wszystko działało. Nie wolno blokować wyskakujących okienek, bo wtedy autoryzacja nie uda się.
Czy nie blokujesz wyskakujących okienek?
Rzeczywiście, miałem blokadę, ale dotychczas nigdy to nie przeszkadzało. Po usunięciu działa.. Dziękuję wszystkim za pomoc. Może blokada wlazła przy okazji w tle.