Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z życia wzięte:
Sprzedawce można obrażać, allegro nie usunie takiego wpisu z dyskusji ...
allegro tylko bardzo prosi 🙂
Post nie został usunięty
@Bladziak A dokładnie o co chodzi, bo nie wiadomo, czy All udostępni skany wysłane przez ciebie.Widzimy tylko trójkąty.
@Bladziak, kiepsko trafiłeś, tu na forum, jest kilku takich zawodników, którzy na wyścigi obrażają sprzedających i wygląda na to że mają odgórne przyzwolenie. Jak się sam nie obronisz, to nie licz na to, że Allegro cię obroni🙂
P.S. zdjęcia widzisz tylko ty, dopóki moderator nie zatwierdzi.
a wiec kupujacy stwierdził:
Haha a to dobre. Ubawił mnie Pan. 🙂 może z głowa coś nie wporzadku skoro słyszał Pan wyzwiska z mojej strony
na co allegro (na moją prośbę)
Bardzo proszę by strony dyskusji nie używały sformułowań, które mogą zostać potraktowane obraźliwie.
@Bladziak "Bardzo proszę by strony dyskusji nie używały sformułowań, które mogą zostać potraktowane obraźliwie."
To teraz niech mi konsultant Allegro który to napisał wyjaśni ten bełkot. Zgodnie z zasadami języka polskiego należy to odczytywać jako sugestię, że da się obrazić sformułowanie!
Doprawdy, niektórym konsultantom przydałoby się szkolenie w zakresie podstaw posługiwania się językiem polskim.
Bladziak tylko spokój . przytoczłbym nie jeden wpis kupującego .Tylko spokój , grzecznie , kupujący w końcu się pokapuje , że masz tam to co on pisze .
I tutaj muszę częściowo zwrócić honor allegro, otrzymałem maila:
Kupujący otrzymał od nas ostrzeżenie w związku z prowadzoną korespondencją w sms-ach jak i w dyskusji.
Na razie kupuję to jako dobrą monetę
tylko co to da, skoro może założyć 15 innch kont? wogóle przepisy są słabe w tym temacie 😕
Jak się chamstwo komuś we łbie zakorzeni to go niczym nie wytępisz ,lepiej mijać z dala i unikać kontaktu nawet słownego .
Tu masz racje w 100% - Allegro to miejsce gdzie kupujący może cie opluć a ty masz się cieszyć i mówić o jak przyjemnie jaka miła bryza dorzucę Pani jeszcze jakiś gratis.
cóż dopóki nie znajdę za te grube tysiące prowizji innej platformy albo innego czegoś które da zagwarantuje porównywalne lub większe zyski jestem skazany na komentarze supportu allegro w stylu "rozumiemy że ta sytuacja nie jest dla Pana komfortowa ale tak ma być" oni to mają chyba na każdym szkoleniu.
i tu uderzę się w pierś 2 osoby (na infolinii) mnie pozytywnie zaskoczyły ale niestety one nie są widać bardzo decyzyjne tutaj ale przynajmniej rozumieją istotę problemu