Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Ostatnio wydarzyła się u mnie następująca sytuacja:
Klient zamówił dwa produkty, po otrzymaniu paczki chciał skorzystać z jednego z nich (nazwijmy go A) lecz podczas użytkowania wykrył wadę produkcyjną która uniemożliwiała prawidłowe korzystanie. Rozpoczął więc dyskusję, w której przedstawił sytuację oraz wysłał zdjęcia na którym widać było, że produkt A ewidentnie ma wadę, natomiast drugi produkt B stoi w tle zdjęcia owinięty jeszcze w moją folię bąbelkową nieużywany. W dyskusji zażądał on przyjęcia zwrotu oraz zwrotu środków na co oczywiście się zgodziłem. Klient uznał, że chce zwrócić od razu oba produkty gdyż obawia się że produkt B również okaże się wadliwym analogicznie do produktu A i nie chce go mieć. Po tym zwraca swoje zamówienie i rzeczywiście wraca do mnie produkt A z ewidentną wadą produkcyjną oraz produkt B w stanie identycznym do tego w jakim go wysyłałem. Po całej tej sytuacji klient wystawia dwie identyczne recenzje produktowe wspominające o poważnej wadzie z jakim otrzymał produkt A. O ile rozumiem jego prawo do wystawienia negatywnej recenzji produktowi A, klient nie miał fizycznie możliwości przekonać się o funkcjonalności produktu B co potwierdza nasza rozmowa w dyskusji. Na infolinii Allegro konsultantka poinformowała mnie, że mimo, że rzeczywiście zgadza się ze mną że dyskusja jawnie przedstawia sytuację i recenzja nie powinna być wystawiona do niewypróbowanego produktu, nie mogą oni brać pod uwagę przebiegu Dyskusji w celu weryfikacji poprawności wystawienia recenzji i recenzja nie może zostać usunięta. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację, i udało mu się doprowadzić do usunięcia bezpodstawnie wystawionej recenzji?