Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam klient zgłasza reklamacje że po pół roku użytkowania sprzęt się zużył. Nie działa poprawnie. Nie spełnił jego oczekiwań. Co wy na to
My?????
to Ty to rozpatrujesz
skad my mamy wiedzieć jak to ty się znasz na tym towarze
Musisz to rozpatrzyć w terminie i wydać decyzję
No tak . Wiem chodzi mi tylko jak rozpatruje się podobne sprawy. Klient kupil słuchawki i po pół roku pady mu się zniszczyły . Słuchawka trzeszczy i sprzęt słaby jakościowo jak za tą cenę. Ja tu nie widzę wad ukrytych
No tak . Wiem chodzi mi tylko jak rozpatruje się podobne sprawy. Klient kupil słuchawki i po pół roku pady mu się zniszczyły . Słuchawka trzeszczy i sprzęt słaby jakościowo jak za tą cenę. Ja tu nie widzę wad ukrytych
@lukasz288306 podstawowe pytania , od Twojej odpowiedzi zależy tok dalszego postępowania
sprzedałeś jako przedsiębiorca czy prywatnie , jeśli to drugie od razu pytanie czy wyłączyłeś rękojmię .
@lukasz288306 co to za słuchawki i jaka cena?
Co do reklamacji, pady (w większości) są wymienne i ja bym odrzucił reklamacje. Nie wiemy, w jakich warunkach używane słuchawki, mają kontakt ze skóra i potem
Co do trzeszczenia, tu raczej musisz prosić o odesłanie i sprawdzić jaki powód jest trzeszczenia (jeżeli słuchawki przewodowe) sprawdzić stan kabla. Jeżeli z przewodem jest ok (nie ma widocznych śladów uszkodzeń). To reklamacje musisz uznać
Co do treści "słabe jakościowo, jak za te cenne". To już jest jego opinia
Jeżeli przyjmujesz do reklamacji i postanowisz naprawić trzeszczącą słuchawkę, odsyłacz mu z padami takimi jakie Ci wysłał, no chyba że sam postanowisz kupić nowe pady i mu wymienić