Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć!
Poświęciłem dużo czasu by ustawić sobie wielowariantowość, a gdy aukcja jest wznawiana to mi ją rozłącza. Coś źle pozaznaczałem, czy może gdzieś jest opcja by łączyło aukcje ponownie po wznowieniu? Czy może jest to syzyfowa praca?
Dodatkowo aukcja jest zaznaczona, że ma być wznowiona PO skończeniu nakładu, a wznawia się automatycznie po 30 dniach.
Ponawiam temat, bo w poprzednim moderator powiedział, że to sprawdzi, i nie sprawdził 😞
@druczki-eu przepraszam, że nie otrzymałeś odpowiedzi w poprzednim wątku, czy możesz wskazać numer przykładowej wznowionej oferty, w której wielowarianty ofertowe się nie wznowiły? Sprawdzę to.
Zakończona: 16060793068
Aktualnie aktywna: 16390585327
Grzebiąc dzisiaj za przyczyną nasunęło mi się, że jeśli oferty mają check-box wystaw ponownie po 30 dniach to najpewniej to było przyczyną, bo daje to nowy numer oferty i rozłącza?
@druczki-eu czy możesz wskazać jeszcze oferty z którymi ta zakończona była połączona?
Tak, wystaw ponownie po 30 dniach powoduje, że oferta jest zupełnie nowa, z nowym numerem i ustawienia z tej poprzedniej się nie zapisują.
Czyli najprawdopodobniej to powodowało te problemy.
10914594295
To dziękuję za klaryfikację, teraz czeka mnie dużo "wystaw podobną" i zakończeń ofertę, szkoda, że opcja by to zmienić jest wyszarzana 😞
@druczki-eu masz zaznaczoną tę opcję?
Możesz ją edytować w trwającej ofercie w dowolnym momencie.
Czy na określony czas (i ten czas to 30 dni)?
Jeśli to ta druga opcja, to rzeczywiście zmiana nie będzie możliwa i konieczne jest wystawienie ofert od nowa.
Tak, dlatego dziękuje za pomoc, nie byłem świadomy, że to może być powód rozłączania. Miłego poniedziałku 🙂