Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziwna sprawa. Sprzedaż przedmiotu za 3zł ale kupujący nie wybrał nawet płatności - prowizja wyniosła 50% czyli 1,50zł. W kalkulatorze opłat pokazuje mi, że prowizja wyniesie 10% czyli 0,30zł. Przedmiot nie promowany w żaden sposób. Dotyczy oferty nr. 5167729252. Proszę o wyjaśnienie
doliczona jest prowizja od kosztów dostawy ,żadnych przedmiotów w niskich cenach nie opłaci się wystawiać bo można nawet dopłacać niech ci ino kupujący wybierze kuriera w smarcie to dopłacisz jeszcze prawie 4 zł do wysyłki
Nie może być doliczona prowizja od kosztów dostawy, ponieważ kupujący nie wybrał sposobu płatności i wysyłki. Napisałem o tym na początku
Przecież kupujący mógł po zakupie wybrać odbiór osobisty w punkcie sprzedawcy a prowizja 50% naliczona od razu po zakupie.
@JR_MotorServices A weź no rozwiń tę "prowizję od sprzedaży" widoczną na zrzucie - co tam dokładnie w środku siedzi?
PS Swoją drogą, to ciekawe jest te 10% w kalkulatorze, bo w tabeli opłat i prowizji przy tej kategorii jest napisane, że "wysokość prowizji zależy od ceny końcowej: do 100 zł: 7%"😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Jeśli kupił, to musiał wcześniej wybrać dostawę. Przycisk Kupuję i płacę jest dostępny dopiero po wypełnieniu formularza dostawy.
Czy na powyższym zdjęciu nie widać, że kupujący nie wybrał sposobu wysyłki??
Nie widać. Zdjęcie jest ukryte dla innych.
Ach okej, nie wiedziałem. To może któryś z moderatorów się wypowie
Poza tym wejdź na tę aukcję z innego konta i spróbuj kupić ten przedmiot - nie wybierzesz odbioru osobistego.
Właśnie tak zrobiłem. Po kliknięciu kup teraz wybieram płatność za pobraniem, pojawia się odbiór w punkcie i jest opcja odbioru osobistego.
Lub po prostu odbiór w punkcie i na samej górze jest odbiór osobisty
U mnie tutaj też nie ma, są tylko wskazane punkty w mojej lokalizacji.
A mi po wybraniu płatności za pobraniem pojawiają się tylko punkty w mojej lokalizacji, nigdzie nie ma adresu Twojego punktu odbioru za pobraniem.
Cuda na kiju bo na moim koncie prywatnym mogę odebrać osobiście
@JR_MotorServices Aż z ciekawości zajrzałam i u mnie też odbioru osobistego ani widu ani słychu 🙂
O, ciekawie się robi. A jak wejdziesz w ofertę i w zakładkę na dole dostawa i płatność to nie widać tam, że udostępniam metodę odbioru osobistego? Bo udostępniam i ja to widzę. Zaraz pod "żabką" jest odbiór osobisty.
W zakładce widać, ale po kliknięciu Kup teraz wybrać się nie da 🙂