Witam. Gdzie w Rozliczeniach z Allegro znajdę informację o zwrotach opłaty dodatkowej ze Smarta w przypadku zwrotu ?
Zrobiłem to i nie ma kwot zwrotu
@DD_Sklep dla zamówienia nr cb8e6d60-d470-11f0-97ee-85e35070a942 nie zwróciłeś wpłaty kupującemu (zlecony zwrot nie zaksięgował się poprawnie, ma status anulowanego).
Dla zamówienia nr 19d1eb23-cb82-11f0-97ee-85e35070a942 otrzymałeś zwrot opłaty za dostawę (2,40 zł), zobaczysz to w zakładce Rozliczenia z Allegro, po wpisaniu numeru zamówienia w wyszukiwarkę.
Dlaczego nie jest widoczny ten zwrot na rozliczeniu głównym ? Od czego jest odliczany zwrot ?
Czy po wygenerowaniu pełnego rozliczenia będzie ten zwrot widoczny ?
@DD_Sklep jak zaznaczysz konkretny przedział czasowy to po numerze zamówienia zobaczysz
Dlaczego nie widać tego zwrotu na głównej stronie rozliczeń tak jak zwrotów prowizji ?
Czy odpowie mi ktoś w końcu na pytanie ? Ja rozumiem że jak wpisze nr zamówienia to widnieje kwota zwrotu za Smart ale tej kwoty niema na głównym rozliczeniu tak jak zwrotów kosztów prowizji. Po prostu nie widzę odliczenia tej kwoty z należności wobec Allegro. Wszystkie kwoty taki jak : opłata dodatkowa za dostawę, prowizja, koszt przesyłki jak i zwroty prowizji są widoczne i "fizycznie" jasne, a kwoty zwrotu smart nie ma.
Czy jest możliwa konsultacja telefoniczna z Allegro ?