anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SŁOWACJA - rynek SK bez Czech i bez Wegier.

bosek_2804
#12 Orędownik#

Wystawiłem kilkanaście przedmiotów na rynku słowackim z nadzieją, że pojawią się na Allegro.SK

Ku mojej naiwności prawie natychmiast na runku Czeskim i rynku Węgierskim pojawiło się kilkaset moich ofert. 

Filtrując co 10 minut rynek Słowacki SK lawinowo zaczęły się pojawiać partiami kolejne i kolejne.

Ręce mi opadły. 

Jak obejść system, jeśli chcę mieć tylko SŁOWACJĘ i tylko te wskazane przeze mnie oferty.

Allegro odpala mi wszystko jak leci. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderator
Moderator

@bosek_2804 Sprawdź proszę ten artykuł.

Zweryfikuj ustawienia w swoich ofertach na podstawie tego, co zawarliśmy w artykule. Znajdziesz tam również instrukcję, jak wycofać swoje oferty z wybranych rynków.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

DZIĘKI ... robię herbatkę z prądem i za lekturę.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Jakoś wybrnąłem. To wyglada mniej więcej tak - ze strony Allegro - jak wykupić bilet z Lublina do Warszawy nie wiedząc, jakiego losowo nam przewoźnika wybierze Allegro. Czy PKP, czy samolot czy PKS.

Dodatkowo kupując bilet Lublin Warszawa Allegro doliczy nam doatkowo na wszelki wypadek - bez pytania o zgodę - bilety do Wrocławia i Szczecina. Tak na wszelki wypadek,

ALE MOŻNA ZWRÓCIĆ  w SMART 😉

Totalnie pokręcony system jak Lato z Radiem tu mamy. 

Głowna zasada - pilnowac co nam włączycie i wyłączać. Pilnować 5 razy, bo losowo i z zaskoczenia uaktywniacie kwiatki których nikt o zdrowych zmysłach by się nie spodziewał.

ok... od dziś każdego dnia muszę sprawdzać, czy znów pojawią mi się oferty na rynku Orbana, których nie chcę. 

Miłego ...

oznacz moderatorów