Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chcialbym odblokować zawieszone konto napisałem do alegro stwierdzili ze mam dwa inne konta dlatego mi je zablokowali i mam się kontaktować z ich poziomu jesto niemożliwe dane nr tel mejle usunięte adres zamieszkania zmieniony kazali wysłać dowód potwierdzający aktualny nr tel i mejl wysłałem zmienili ok . Teraz tak LOGUJE SIE NA NIK WCISKAM ZMIANA HASLA PRZYCHODZI KOD SMS WPISUJE ZMIENIAM HASLO . Ok zmieniam HASLO ZMIENIONE I TERAZ LOGUJE SIE NA NIK WPISUJE ZMIENIONE HASLO PRZYCHODZI KOD SMS wpisuje I ODRAZU WYSWIETLA SIE NA SAMYM DOLE WYMAGANA ZMIANA HASLA pisałem wielo krotnie opisując ta sprawę do alegro i zakazdym razem mnie sprawiają
🤔
@Piotrkowslski wykonaj proszę kroki, jakie doradczyni przekazała w prowadzonej korespondencji e-mail (o nr 41012628). Jeśli to nie pomoże, podaj proszę informacje o które zostałeś poproszony w prowadzonej sprawie.
Wszystko co zostało opisane w mejlu nie działa odnoszę wrażenie że jestem to talnie blokowany przez was by uniemożliwić mi korzystanie z allegro