Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może ktoś się spotkał z taką sytuacją : wysłaliśmy przedmiot za pobraniem , przesyłka do nas wróciła (adresat nie mieszka, numer tel nieaktualny ) ,ale w opakowaniu był jakiś śmieć -stara porwana szmata . Etykieta jest nasza, foliopak cały , ale widać teraz ,że odzież został wyjęta i podmieniona szczeliną gdzie jest zaklejenie opakowania ..
Nie 😞 ale w takim przypadku mógł to zrobić tylko kurier doręczający 😞 Zgłoś to przewoźnikowi opisując całą sytuację.
Przywłaszczenie sobie towaru wyraźnie 😮 Zdjęcia zrób i zgłoś na policję 🙂
Ciekawe na ile to konto jest fejkowe by robić takie wałki .. zgłoszę reklamację na poczcie i awaryjnie do allegro
a na przyszłość nie pozwalaj na pobrania 🙂
Nadaj jeszcze raz wysyłając jakiś koszulek za 5 zł, jak wróci obejrzyj dokładnie paczkę jak będzie coś nie tak odmów odbioru i poproś o otworzenie komisyjne szybko zlokalizują kuriera co to podmienił 🙂
@lidiaszulc3Kurierzy potrafią robić cuda
ten wujek i jego pomysły 😄 może batoniki wrzuci 😄
@konto zamknięte miałem kilka lat temu podobnie tylko listonosz kradł listy polecone, jeden nie dotarł, reklamacja, odszkodowanie wysyłam klientce drugi, reklamacja odszkodowanie, trzeci wysłałem śmieci, reklamacja odszkodowanie, znudziło mi się, czwarty wysyłka list i w środku kartka z naklejonym takim czipem sklepowym i informacja że to nadajnik gps i go namierzam jak nie odda klientce czterech listów z zawartością to zgłoszę na policję, oddał wszystkie listy były w skrzynce, zabawa na ponad trzy miesiące w porozumieniu z klientką, ubaw po pachy 😄 Ja zarobiony na odszkodowaniach, listonosz pełne pory a klientka **piiip** towaru, fakt że to drobiazgi poniżej 100 zł 😉
ale śmiesznyyy ten wujeeek 😄 pomysłowy taki 😀