anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedałem kolejną rzecz i pomimo uaktualnienia cennika nadal w menadzerze paczek nie moge wysylać

tomwoj
#8 Zapaleniec#

Kolejna sprzedana rzecz i nadal w menadzerze paczek nie mam powiązanego konta z allegro pomimo dwukrotnego powiązania, uaktualnienia cennika. Skontaktowałem się z inpostem - skontaktują się ze mna w ciągu dwóch dni roboczych, czy mam zwlekać z wysyłką 2 dni? kto zapłaci za tą przesyłkę ?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tomwoj_0-1713871505780.png

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tomwoj_1-1713871537367.png

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tomwoj_2-1713871561008.png

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tomwoj_3-1713871581428.png

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tomwoj_0-1713871813085.png

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tomwoj Spróbuj sprawdzić zakładkę Import Allegro InPost

ko_alka_0-1713871782050.png

Jeśli nie znajdziesz przesyłek, to będziesz musiał poczekać na odpowiedź InPost. 

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

nadal bez zmian system informuje mnie ze moje konto nie połączone z allegro

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tomwoj Możesz spróbować połączyć konta ponownie, ale w innej przeglądarce lub w trybie incognito. 

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

tak też próbowałem trub private , inny komputer, inna przeglądarka, zawsze to samo

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

Naprawiło się

tomwoj_0-1713873815555.png

Pytanie czy dostane zwrot za nadaną dzisiaj rano paczkę ?
Problem występował na dwóch róznych komputerach na dwóch róznych przeglądarakach.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tomwoj Nie, nie przyznajemy takich zwrotów.

oznacz moderatorów

tomwoj
#8 Zapaleniec#

Czyli jednym słowem zostawiacie klienta samego sobie i macie go w d... Nie  z jego winy nie może wysłać paczki i następnym razem trzeba będzie to zalać i albo nie sprzedawać u was bo na **piiip** znacznie lepiej to działa albo czekac 10 dni a rozwiazanie problemu i nie przejmowac sie mowic ze nie moge wyslac paczki bo macie cos skopanego w systemie czad poprostu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@tomwoj Przykro mi, że tak uważasz, ale samodzielnie nadałeś paczkę poza Allegro. Jeśli chcesz nadawać paczki za pomocą naszego narzędzia Wysyłam z Allegro, to podpisz umowę z InPost i nadawaj paczki przez Wysyłam z Allegro.

oznacz moderatorów