Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot, kupujacy zaplacic za niego od razu, a ja nie mam pieniedzy na saldzie payu w allegro.
@Dymian77 masz ustawione automatyczne wypłaty z salda PayU i jedna wypłata ma dziś status "rozpoczęta", więc powinna zaksięgować się najpóźniej do końca kolejnego dnia roboczego (czyli jutro). Dla pewności podaj proszę numer zamówienia, o którym piszesz, sprawdzę czy to na pewno ta wpłata, żebyś mógł ze spokojem realizować zamówienie.
| 1a372421-9e01-11ec-ae0b-db1b1b5e51ce Mam pytanie dlaczego w takim wypadku nie dostałem maila ze wykonano wyplate? I ostatnio jak sprzedalem przedmiot sam musialem wyplacic srodki a teraz by sie same wyplacily? |
nie mam w spamie to raz niestety, po drugie automatyczne mam od zawsze i pierwszy raz mam taka sytuacje, zawsze sam klikalem wyplac srodki.
@Dymian77 Jak masz auto to po klikasz "wypłać środki"
po to ze nigdy samoistnie nie zostaly wyplacone srodki. zawsze klikałem wypłac srodki
@Dymian77 potwierdzam. To zamówienie zostało opłacone, a wypłata środków na Twoje konto bankowe jest zlecona. Jeżeli chodzi o powiadomienia o wpłatach kupujących, włączysz je w tej zakładce, w tym miejscu (trzeba kliknąć [zmień] przy danych):
sprawdzałem te zakladki i mam je ustawione i tylko tym razem mi nie wyslano powiadomienia
@Dymian77 widzę ,że powiadomoenia idą ze sporym opóźnieniem , wypłatę robiłem o 11:30 , a powiadomienie przyszło kilka minut temu .
mi niby poszlo o 11.40 i nadal nie mam zadnego potwierdzenia
@Dymian77 niebawem przyjdzie ....spoko