anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż Allegro po zmianach

BenezElektro
#1 Nowicjusz

Słuchajcie, mam do Was pytanie. W momencie kiedy mam towar na magazynie mam dziennie średnio po 60 zamówień, jak było słabiej to 30-40 zamówień. Od piątku po wprowadzeniu zmian przez allegro przez cały weekend kiedy mam zamówień do realizacji około 170, miałem 6, w poniedziałek było może i lepiej ale już następnego dnia miałem znowu 6 i dziś od rana 2 zamówienia, czy macie może podobnie? Nie mam już siły prawdę mówiąc.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

saintskincare
#7 Wielbiciel

czy ktoś ma tak jeszcze?

oznacz moderatorów

misiaczekmr
#10 Popularyzator

janusze

oznacz moderatorów

misiaczekmr
#10 Popularyzator

obniż cenę, widocznie nie opłaca się u ciebie zamawiać

oznacz moderatorów

BenezElektro
#1 Nowicjusz

No widzisz, dziwne że przez lata klienci zamawiali bez problemu, a nagle po zmianach Allegro im się ‘nie opłaca’. Ale dzięki za błyskotliwą analizę. Trafiłeś w sedno – Allegro specjalnie wprowadziło zmiany, żeby mi pokazać, że mam obniżyć ceny. Uwielbiam tak negatywne osoby 🙂 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@BenezElektro Jeśli nie Masz innego kanału sprzedaży to przyszedł czas żeby się tym zainteresować , allegro to nie jest miejsce dla nas drobnych , za 2-3 lata zostaną tu sami giganci z coraz uboższym asortymentem , odejdzie najwartościowszy klient i allegro pozostanie sobie samo ze smarkiem , katalogiem  i zasadami .

oznacz moderatorów

BenezElektro
#1 Nowicjusz

to zależy też co kto sprzedaje, moja dziewczyna zaczęła importować kosmetyki z Koreii, każda dostawa wyprzedaje się w 2/3 dni. Nie mieliśmy nigdy problemów ze sprzedażą, zaczęła się ona po zmianach Allegro, dodatkowo mam wrażenie, że Allegro nakłada blokady dosłownie za wszystko.

oznacz moderatorów