Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Znalazłem oferty sprzedającego który wykorzystuje nasze zdjęcia do swojego produktu innej marki, ale też w niektórych ofertach podpisuje się pod nasz EAN.
@sklepChaba jeżeli w ofercie jest inny produkt niż ten, z którym oferta jest połączona (katalog produktów), możesz zgłosić błędne powiązanie przez opcję [Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem] na dole strony oferty. Zgłoszenie zostanie zweryfikowane przez dział bezpieczeństwa i w razie potwierdzenia niezgodności oferty z produktem zostanie ona odpięta.
A co z tematem moich zdjęć? Może wykorzystywać do swojego produktu ?
Wyraziłem zgodę na korzystanie z moich zdjęć do innego produktu ?
@sklepChaba Alicja wytłumaczyła już kwestię zdjęć. Jeżeli dodałeś je do katalogu produktów Allegro inni sprzedający mogą z nich korzystać. Jeżeli nie, możesz zgłosić to przez [zgłoś naruszenie] i następnie [wykorzystanie zdjęć/opisu bez mojej zgody].
Zastanawiam się czy oby Panie mają rację. W katalogu dodałem zdjęcie do swojego produktu i mojego EAN. I owszem jak ktoś sprzedaje mój produkt to może korzystać. Ale tu jest sytuacja, że inna firma zrobiła pod inną marką swój produkt i go przypisała do naszego EAN oraz korzysta z naszych zdjęć, a jej produkt wygląda inaczej. Czy nadal Pani podtrzymują swoje stanowisko, że może korzystać z moich zdjęć do swojego produktu ? 🙂
@sklepChaba jeżeli dodałeś je do katalogu produktów Allegro inni sprzedający mogą z nich korzystać. Jeżeli nie, możesz zgłosić to przez [zgłoś naruszenie] i następnie [wykorzystanie zdjęć/opisu bez mojej zgody].
@Syrena_zT @sklepChaba
jak może korzystać? nie może, bo sprzedaje inny towar.
SklepChaba wstawił do katalogu allegro EAN i zdjęcie swoich śrubek(*), a ktoś inny pod tym EANem i z tym zdjęciem sprzedaje śrubki innego producenta. To są różne towary i nie powinny mieć tych samych zdjęć i EANu.
(*) przykładowo...
W punkt
Mogą korzystać z moich zdjęć do innego produktu ?