anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

SUPER SPRZEDAWCA

euphoria_art
#12 Orędownik

Hej! spełniam, warunki SUPER SPRZEDAWCY ale dalej jestem zwykłym sprzedawcą. Ile czasu trzeba czekać na zmianę statusu, wyczytałem niby sprawdzacie co dzień ale dalej jest lipa, na aukcje nikt nie wchodzi, nikt nie licytuje co jest?

Od czego zależy w końcu widoczność ofert? dlaczego zostało to tak wszystko schrzanione? Po co mam tu wystawiać aukcje aby płacić same prowizje i być stratnym? Dobrze że są jeszcze inne platformy aukcyjne na których to normalnie funkcjonuje. Będzie trzeba z Allegro zwijać interes.

A propo jak inni sprzedawcy mają. Morze ktoś się wypowie, czy tylko u mnie sprzedaż siadła 60%? może coś robię nie tak, nie tak wystawiam przedmioty? podpowie ktoś? Z góry Wielkie dzięki i pozdrawiam.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@euphoria_art SS nie ma wpływu na widoczność ofert , a jeśli już to niezauważalny , sprzedaż siadła i jest  to wynik zamierzonego  działania allegro zmierzającym do wyeliminowania drobnego handlu  ,dawniej owszem , ale aktualnie allegro nie jest dobrym miejscem do prowadzenia regularnej działalności bez innych  ,dodatkowych kanałów zbytu .... więcej , to allegro należy traktować jako dodatkowy , może w nieznacznym stopniu uzupełniający kanał .

oznacz moderatorów