Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć Wam ,
Czy ktoś jest z okolic Tenczynka, małopolskie i wie jakie są daty graniczne dla kurierów ?
Czy ma ktoś kontakt do kuriera w tej okolicy Allegro one connect . Niestety ta usługa działa tylko na terenie Krzeszowic.
@Majsterpro24 godziny graniczne w Allegro One dla swojego kodu pocztowego możesz sprawdzić na tej stronie.
Dziękuję, mam pytanie ? Chciałem podpisać umowę z DPD i zapytałem o graniczne godziny i pracę kuriera obsługującego mój teren. Nie rozumiem jako to ma działać bez ryzyka negatywnych ocen dla mnie skoro DPD:
- nie gwarantuje żadnych godzin w których kurier podjedzie i odbierze paczki .
- po prostu jeśli jestem po drodze i pierwszy w kolejkowaniu to mam szczęście .
- Pomimo usługi i umowy stałej to dalej tak wygląda.
- tak wiedza o allegro one ale tak to u nich działa ?!!!
- nie podają numeru do kuriera bo zarządza tym centrala a nie kurier ?
W jaki sposób mam realizować opcję allegr one z gwarancja dostawy na drygi dzień z rekomendowanym przez Państwa przewoźnikiem ?
@Majsterpro24 w przypadku Allegro Delivery usługodawcą jest Allegro i nie musisz podpisywać z DPD własnej umowy, bo koszty dostawy rozliczysz bezpośrednio z nami, a nie z DPD. W tym artykule znajdziesz komplet informacji na ten temat i jeżeli Twój kod nadania jest obsługiwany (a jest, bo to sprawdziłam) to wszystkie kwestie, o które pytasz są realizowane na linii Allegro - DPD.
Dla mojej miejscowości (32-067) Są obsługiwane punkty w postaci paczkomatów , allegro one delivery kurier jak już wspomniałem wcześniej to usługa działająca w większym miasteczku - Krzeszowice (32-065) czy ja się mylę? Więc tutaj jest problem z integracją gdybym chciał realizować to za pomocą kuriera dla osób wybierających kuriera na dres do nich (np. za pobraniem)/