Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu system obniża punkty za jakość przy braku odpowiedzi na pytania jak jest ustawiony na allegro urlop, no chyba nie oczekujecie drogie allegro że będę siedział na urlopie i odpisywał na maile 😉 Weekendy się nie liczą a o urlopie zapomnieliśta 🙂
@kostas11Było dyskutowane - poszukaj. Generalnie odpowiedź : znajdź sobie osobę na zastępstwo. A tak po ludzku? Bo to kolejny bubel nie liczący się ze Sprzedawcami..
@kostas11 za numery przesyłek uzupełnione w terminie też obniża. Po swoim urlopie taką odpowiedź uzyskałam :
"Urlop jest jedynie informacją dla Kupujących, że w tym okresie Pani jako Sprzedająca nie realizuje zamówień i mogą się ich spodziewać w późniejszym terminie. Natomiast nie wpływa to na warunek dodawania numerów przesyłek, tu w dalszym ciągu i niezmiennie obowiązuje to co jest podane w parametrze 'czas wysyłki' w ofercie. Ten termin zawsze musi być dopasowany do tego w jakim czasie wysyła Pani zamówienia. Jeżeli numer przesyłki został dodany do zamówienia po terminie z czasu wysyłki, nie został zaliczony do spełnienia warunku. "
Więc no 🙂
@Kaliope_Brzegnie mam SS i o to nawet nie walczę 🙂 faktycznie nie zauważyłem że za przesyłki tez mi zabrało, proste rozwiązanie następnym razem ustawiam automatyczna odpowiedź z informacją o urlopie i że nr są wprowadzane losowo ze względu na allegro a po urlopie uzupełnię poprawnymi 🙂 szykuję byle jaki nr przesyłki i na telefonie będę go wklejał codziennie wieczorem do każdej aukcji a po powrocie usunę bo można i wstawię poprawny 😉 😉 😉
@kostas11 też o tym już myślałam he he. Ja tak sobie balansuję, raz mam SS raz mi go odbierają . W zależności od fantazji moich klientów 🙂