anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

U mnie już allegro wyświetla dostawę 27.12... po handlu

promolodz
#10 Popularyzator#

Mimo deklaracji wysyłki w 24 godziny, zapewnień inpost o szybkiej dostawie... u mnie już widać "obliczoną przez specjalistów" dostawę 27 grudnia...

No, to wesołych świąt dla całego zespołu allegro. Dziękuję, że się tak o mnie troszczycie..., że chcecie abym miał więcej czasu dla siebie...

Idę gotować kapustę z grochem.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@promolodz  nie przejmuj się u mnie też😁, a sam jestem ciekaw kiedy naprawdę przesyłka dotrze

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Po jedzeniu nie omieszkaj nagrać mp3 i wysłać do Poznania 😛

😂

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

komisbell_0-1734604288011.png

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A u mnie wyświetla dostawę jutro :). Zgłaszałeś się do wcześniejszych wyświetleń? Na to były zapisy...

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@AnnaG-Antyki  Tobie wyświetla, bo masz łonego, a ja nie udostępniam ich wysyłek😋

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Taaa jasne, jeszcze mnie nie pogięło. Nigdy w życiu nic onem nie wysłałam ani nie odebrałam. Mam inposta. Na firmowym dodatkowo pocztę i orlena. Był jakiś termin na zgłoszenia się do tych wyświetleń. Potem musieli akceptować wnioski, nawet prywatne konto mi zaakceptowali. I póki co jest dobrze. A i muszę mieć ustawione wysyłki tego samego dnia na weekend. W tym roku to działa trochę inaczej niż w zeszłym. 

oznacz moderatorów

promolodz
#10 Popularyzator#

Nie zgłaszałem. Przez jesień miałem dużo zamówień hurtowych i miałem ustawione 2 dni na wysyłkę. Dopiero w grudniu ustawiłem 24 godziny. Z tego co czytałem to mnie wyklucza.

Idę lepić pierogi...

oznacz moderatorów

maxzuczek
#10 Popularyzator#

Witam, my mamy gotowe do wysłania paczki które wleciały po godzinie granicznej ale nie możemy ich wysłać bo chory algorytm Allegro nas ukarze, będą czekały do jutra mimo że klienci chcą jak najszybszą dostawę. Pomysły Allegro to patologia PREMIUM 

oznacz moderatorów