anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Upoważnienie od allegro.

MAMY ROZWIĄZANIE!
COMTER
#9 Pomysłodawca#

Złożyłem reklamację w inpost. Ale do reklamacji muszę dołączyć pełnomocnictwo od Allegro. Gdzie je znajdę?  A przy okazji, dostałem zdjęcia od inpost mojej paczki i tak to wygląda: Te3lefon był kolekcjonerski i nigdy nieużywany.

paczka 1.jpgpaczka 2.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Agent555
#19 Nestor#

Ja również w zeszłym roku składałem reklamacje w InPost , również kazali mi przesłać pełnomocnictwo od allegro, prosiłem ich  o to allegro kilka razy . 

Wiesz co zrobiło allegro:nie przesłali mi żadnego pełnomocnictwa tłumaczac mi że nie wysyłają żadnych pełnomocnictw , 

Nie otrzymasz pełnomocnictwo od nich , ja również nie otrzymałem 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Screenshot 2025-01-03 at 15-08-43 Gdzie znajdę pełnomocnictwo od allegro - Społeczność Allegro - 941398.png

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#

allegrowa usługa zniszczyła zabytek

@COMTER bo to była usługa allegro i wysyłka allegro - dlatego chętni by załatwiać reklamacje z inpostem za serwis - w myśl prawa pocztowego muszą mieć taki papierek/dokument

co jest śmieszne bo allegro razem inpostem stworzyło allegro wysyłki - więc po co ten świstek?

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Tak z ciekawości to paczki były za darmo w smart czy te płatne po 11.49? Bo za te drugie kilka razy składałam reklamacje i pytali jedynie o numer telefonu do którego były przypisane...

oznacz moderatorów
COMTER
#9 Pomysłodawca#

Smart.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER wszystkie pełnomocnictwa i zasady reklamacji przesyłek realizowanych przez Allegro Smart znajdziesz w tym artykule.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów