Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłem reklamację w inpost. Ale do reklamacji muszę dołączyć pełnomocnictwo od Allegro. Gdzie je znajdę? A przy okazji, dostałem zdjęcia od inpost mojej paczki i tak to wygląda: Te3lefon był kolekcjonerski i nigdy nieużywany.
Ja również w zeszłym roku składałem reklamacje w InPost , również kazali mi przesłać pełnomocnictwo od allegro, prosiłem ich o to allegro kilka razy .
Wiesz co zrobiło allegro:nie przesłali mi żadnego pełnomocnictwa tłumaczac mi że nie wysyłają żadnych pełnomocnictw ,
Nie otrzymasz pełnomocnictwo od nich , ja również nie otrzymałem
allegrowa usługa zniszczyła zabytek
@COMTER bo to była usługa allegro i wysyłka allegro - dlatego chętni by załatwiać reklamacje z inpostem za serwis - w myśl prawa pocztowego muszą mieć taki papierek/dokument
co jest śmieszne bo allegro razem inpostem stworzyło allegro wysyłki - więc po co ten świstek?
Tak z ciekawości to paczki były za darmo w smart czy te płatne po 11.49? Bo za te drugie kilka razy składałam reklamacje i pytali jedynie o numer telefonu do którego były przypisane...
Smart.
@COMTER wszystkie pełnomocnictwa i zasady reklamacji przesyłek realizowanych przez Allegro Smart znajdziesz w tym artykule.