Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie do osób które korzystały już z urlopu. Czy w przypadku zamknięcie wszystkich ofert na czas urlopu po ich wznowieniu statystyki sprzedaży i wyświetleń danej oferty zerują się, liczą z ostatnich 30 dni wliczając czas kiedy były wyłączone czy może wyświetlą się w takim stanie w jakim były przed wyłączeniem?
W innym temacie doczytałem, że statystyki wysyłek od razu lecą w dół mimo urlopu więc zastanawiam się czy nie lepiej zamknąć wszystkich ofert.
@ares_ Nie wiem jak jest z parametrami po zamknięciu ofert, ale jak w pozostawionych wydłużysz deklarowany czas wysyłki o swój urlop to statystyki mają się dobrze. Niedawno przetestowałam osobiście 😊
@ares_ ja w czasie letnigo urlopu zamknąłem wszystkie aukcje. W ostatnim dniu urlopu całość wystawiłem i sprzedaż ruszyła od razu. Aukcje wznawiałem pod starym numerem, dlatego licznik sprzedaży się nie wyzerował. W tym roku zrobiłem tak poraz pierwszy i moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie. Przynajmniej nie stresowałem się, że ktoś nie doczyta i będzie zamawiał, no i nie było też pytań przez formularz.
@a_brod Właśnie tego się boję, że któryś klient nie doczyta, że jest wydłużony czas realizacji zamówień i będzie z tego więcej kłopotów. A zwróciłeś może uwagę czy po wznowieniu ofert statystyki sprzedaży wróciły do stanu z dnia wyłączenia oferty czy może czas urlopu wliczył się do tych 30dni z których podawana jest sprzedaż ?
@ares_ tego nie sprawdziłem.
Zastanawiam się nad jeszcze jedną rzeczą, ostatnio mam sporo zamówień które wiszą po kilka dni bez płatności. Co jeżeli ktoś złoży zamówienie kilka dni przed moim urlopem a zapłaci w czasie trwania urlopu ? Jak jest liczony wtedy czas wysyłki ?