Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wam też te karkołomy z allegro usuwają aukcje które niby łamią regulamin, ale faktycznie tak nie jest?
Usunięcie oferty ze względu na miniaturkę, choć wystawiam ofertę jak używaną, bez napisów i innych dodatków na foto.
@heavy_metal ktoś kabluje na Ciebie i tyle, allegro samo z siebie raczej nic nie usuwa, tylko po wniosku innego użytkownika.
no dobra, niech kablują, mam to w....., ale żeby usunąć ofertę muszą być podstawy, ale widać w tej instytucji same bezmózgi pracują
@heavy_metal Odwołaj się, zapytaj co konkretnie było niezgodne z zasadami i z którym punktem regulaminu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e... Otrzymasz wyjaśnienie.
@heavy_metal Czy aby na pewno masz wystawione wszystko zgodnie z regulaminem? Tutaj ok 70 ofert nadaje się do usunięcia.
To wytłumacz mi do czego odnosi się ten zapis:
Zdjęcia lifestylowe
Możesz pokazać produkt w kontekście użycia, np. samochód na parkingu, krzew w ogrodzie.
Możliwe jest to tylko w wybranych kategoriach:
@heavy_metal Nie wiem jakie konkretnie oferty Tobie usunęli. Ja przedstawiłem jedynie listę twoich ofert, które są nie zgodne z regulaminem.
Przedstawiony przez ciebie zapis dotyczy konta firma a z tego o widzę Twoje konto nie jest kontem firmowym.
Natomiast zapis
Tak jak jest podkreślone dotyczy przedmiotów wystawionych jako używane. Lista, którą ci przedstawiłem to oferty wystawione jako nowe.
to rozumiem ok, ale skoro usunęli mi ofertę wystawioną jako rzecz używanana koncie prywatnym a nie firmowym i zdjęcie nie było na białym to dlaczego zostało usunięte ?
Napisałem do allegro to jak zawsze z automatu powołali się na zapis który skopiowałem powyżej - więc gdzie sens i logika ?
@heavy_metal używanych nie powinni Ci się czepiać, ale masz sporo ofert opisanych jako nowe, a zdjecia nie są na białym tle, więc tutaj jest podstawa do zgłaszania tego jako niezgodnego z regulaminem.
to rozumiem ok, ale skoro usunęli mi ofertę wystawioną jako rzecz używanana koncie prywatnym a nie firmowym i zdjęcie nie było na białym to dlaczego zostało usunięte ?
Napisałem do allegro to jak zawsze z automatu powołali się na zapis który skopiowałem powyżej - więc gdzie sens i logika ?
@heavy_metal Jeśli jesteś pewny, że była wystawiona jako używana podaj nr takiego ogłoszenia zawołamy moderatora.
@7YP6K a co jest nie tak z tymi ofertami?
@exoryna miniatury bez białego tła