Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Wczoraj dostałem taką informacje od Allegro:
Otrzymaliśmy zgłoszenie od uprawnionego podmiotu, który współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. Zweryfikowaliśmy i usunęliśmy wskazane oferty ze wszystkich rynków, na których były dostępne.
W zgłoszeniu wykazano, że Twoje oferty naruszają prawa wyłączne (na przykład prawa do znaku towarowego bądź prawa autorskie do projektu przedmiotu) zgłaszającego. Więcej informacji na temat najczęstszych naruszeń praw własności intelektualnej znajdziesz tutaj.
Oferta śniadaniówka Stor Minecraft została usunięta.
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego akurat ta oferta została usunięta skoro sprzedaję wiele oryginalnych licencyjnych produktów firmy Stor?
Śniadaniówka ta jest bardzo popularna jest wielu sprzedawców na allegro którzy mają je w swojej ofercie pod tym samym numerem ean i sprzedają je dalej...
dlaczego więc moja oferta została usunięta i co mam dalej zrobić żebym mógł ją dalej sprzedawać?
jest to n ielegalne poniewaz jeżeli masz ten oryginalny produkt tej firmy nie może ci nikt zabronić go sprzedać nawet wpisując nazwe produktu czyli markę
proponuje szkolenie dla modelatorki z prawa . na takiej zasadzie ze nie wolno ograniczać sprzedaży produktu sa wyjatki ale to reguluje prawo
Mam swoją teorię na ten temat, że allegro nie współpracuje z nikim i regularnie wywalają oferty zgłoszone przez byle Cześka z ulicy, bo interes mają w tym taki, że sprzedawca dostaje ujemne punkty za naruszenie regulaminu i jakby co to mają podkładkę dla odpowiednich organów, że coś robią. W tym samym czasie sprzedawcy z Chin zalewają allegro tonami podrobionych śmieci i to dla allegro problemem nie jest. Uczciwość nie jest mocną stroną allegro.
modelatorka nie pojecia o prawie jakie jest w polsce jeżeli posiadam dany produkt nikt nie możę mi zabronić go wystawić i sprzedać . oprócz np leków i tego typu artykułów