anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie zakładki TRANSAKCJE w Menedżerze Sprzedaży

baza44pl
#7 Wielbiciel

Hej,

Zgodnie z zapowiedziami, od dziś zakładka TRANSAKCJE w Menadżerze Sprzedaży traci swą funkcjonalność. Moje pytanie brzmi: co z powiadomieniami o zmianach statusu transakcji dla kupujących? Miałem cały system powiadomień podpiętych do obsługi zamówień w zakładce Transakcje i teraz chyba nie będę mógł z niego korzystać? Czy nie widzę gdzieś nowej opcji, która daje mi możliwość dalszej obsługi moich powiadomień?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wszystkie zmiany i ulepszenia są dla twojego dobra z takim założeniem są tworzone i nikt się ciebie nie pyta czy to ci się podoba jedynie o co się pytają to natrętne pytanie pojawiające się przy każdym wpisie na tym forum "powiedz co o nas myślisz" albo "czy polecisz nas innym".

oznacz moderatorów

BURZYNSKID
#13 Ambasador

Jest tak dobrze, jak nigdy po zmianach. Nie znalazłem takiej ikony która obrazowała by te zmiany. Po prosu DXXA

oznacz moderatorów

KOMIKOMP
#8 Zapaleniec

Tak z ciekawości pytam

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bo Allegro idzie z duchem czasu.😁

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOMIKOMP Bo dobrze działało? Bo ktoś musiał wziąć premię za innowację?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca

Bo w Allegro rządzi ten, kto wcześniej wstanie... Jak coś działa w miarę dobrze i jest użyteczne, to trzeba zawsze popsuć, żeby sprzedający za lekko nie mieli....

oznacz moderatorów

BURZYNSKID
#13 Ambasador

Lepiej! być nie może🤑

oznacz moderatorów

mwpartneronline
#9 Pomysłodawca

Witam,

Szybkie pytanie. Po dzisiejszych zmianach MS stał się już zupełnie niefunkcjonalny. Jakim dobrym programem go tak na szybko zastąpić, żeby teraz przez miesiąc nie uczyć się obsługi? Coś prostego, szybkiego i funkcjonalnego. Dzięki za info.

oznacz moderatorów

Camper_Voyager
#9 Pomysłodawca

Śmiało mogę ci polecić baselinkera, dość prosty program, w którym szybko zrobisz podstawowe rzeczy i z czasem będziesz mógł się bawić w nim i usprawniać prace, zwiększać automatyzację wykonywanych czynności(masowe wysyłanie dokumentów, zwroty prowizji, zwroty kasy, przerzucanie masowo aukcji z jednego konta na inne, zarządzanie aukcjami i cenami i wiele innych.) Ostatnio dodali tez świetną wtyczkę do Gmaila co jeszcze bardziej usprawniło obsługę maili. 

oznacz moderatorów

play-33
#7 Wielbiciel

Witam, czy jest możliwość  aby w przypadku wylicytowania przez kupującego kilku, kilkunastu przedmiotów, w zakładce transakcje pojawiły się one chronologicznie wg daty zakończenia ich sprzedażny? Tak było w zakładce transakcje w menedżerze sprzedaży, również z datami zakończenia licytacji, co bardzo ułatwiało mi pracę. Teraz wszystko jest pomieszane i jest podana tylko data wpłaty za wszystkie zakupione przedmioty i przy zamówieniu kilku przedmiotów każdy muszę otwierać w nowej karcie co przy dużej ilości wygranych jest bardzo uciążliwe i zajmuje dużo czasu.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów