anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uzupełnienie dziurawego katalogu <bo ochrona marek>

brickbrokers
#1 Nowicjusz#

Przystojni Panowie i piękne Panie, może są tu jakieś kocury co rozszarpują absurdy naszego ukochanego serwisu do porannej kawy i tosta 😉

Udało się komuś coś dodać w kategoriach objętych programem marek chronionych, a co nie zostało dodane w latach wolnej amerykanki i ogólnego robienia bajzlu w katalogu?

Bo teraz nie można, ale niby nie można, a może jakoś jednak można;)

Regulamin rozumiem bardziej niż osoby pierwszego kontaktu, więc proszę o nie linkowanie oczywistych oczywistości.
Politykę wobec szaraczków też znam, na cuda nie liczę.

Walczyłem trochę w zeszłym roku, podawałem EANy, linki do strony producenta,  gdzie produkt widnieje, zdjęcia ale nawet mi nie odpisali po wstępnej rozmowie, a niby Supersprzedawcy dostają perki 😄

Problematycznego towaru niedużo, ale ekwiwalent weekendu w górach zamrożony na półkach, co średnio mi pasuje, więc robię kolejne podejście.

Może jest tutaj jakiś ogarnięty użytkownik albo moderator, który poratuje krwistymi konkretami albo kontaktem/namiarem na błyskotliwego i życzliwego doradcę z odpowiedniego działu.
Dziękuję
BB

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@brickbrokers faktycznie, dla niektórych produktów nie ma możliwości bezpośredniego zgłoszenia sugestii zmiany. Nie znaczy to jednak, że taka możliwość nie istnieje w ogóle. W takim przypadku możesz przesłać nam informację o błędzie w katalogu przez formularz kontaktowy, doradca przekaże te informacje do weryfikacji. 
Prześlij nam proszę plik z produktami, o których wspominasz, na alias spolecznosc@allegro.pl. W wiadomości dodaj link do tego wątku. W samym pliku wskaż proszę nr. id produktu, lub EAN, daną, która Twoim zdaniem powinna być zmieniona i np. link do strony producenta, gdzie będziemy mogli potwierdzić poprawność Twojej sugestii 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów