Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jakich punktach można nadać przesyłkę którą Klient zażyczył sobie do Allegro One Punkt Epaka? Na mapie która się wyświetla można wybrać punkty DPD, Allegro, Poczta, UPS. Czy faktycznie w dowolnym z nich mogę nadać? Wybrałem jeden z nich markowany jako Poczta i wyskakuje po zatwierdzeniu że nie mogę go wybrać.
@pro-made Możesz nadać w saloniku Kolportera albo w punkcie epaki.
To jest jasne dla mnie - dzięki. Pytanie dlaczego pokazuje się mapa w której można wybrać punkty nieprawidłowe - PP, DPD, UPS. To pytanie do Allegro - ale właśnie to niedoprecyzowanie spowodowało u mnie niejasność.
@pro-made Wyjaśniam tę kwestię, więc jak tylko dostanę informację zwrotną od zespołu odpowiedzialnego za Allegro One, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@pro-made Dostałam już potwierdzenie, że taką przesyłkę możesz nadać w dowolnym punkcie Allegro One. Wszystkie dostępne w tej chwili miejsca znajdziesz na tej mapce. Jeśli chodzi o to, dlaczego na mapce pojawiają się również punkty DPD, Poczta i UPS, które dla tej formy są niedostępne, to podczas nadania w Wysyłam z Allegro nie zaznaczyłeś filtra "Allegro", stąd pojawiły Ci się wszystkie możliwe formy nadania.
ew. jakiemu kurierowi mogę przekazać przesyłkę przy okazji np jakiejś dostawy do nas? Czy mogę tak zrobić pomimo wcześniej wybrania punktu nadania?
@pro-made Masz tam email i pytaj :
A najlepiej zorientować się jakie są możliwości nadawania zanim udostępni się jakąś metodę dostawy 😊
nie chce zlecać stałego odbioru, a ten mail chyba tego dotyczy.