anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta i blokada wypłat.

MANTA_05
#9 Pomysłodawca

Dokonałam a weryfikacji konta /przesyłałam wymagane zdjęcia dok itp w dniu 1 listopada, czyli zmieściłam się w określonym przez Allegro terminie (do 2 listopada) mimo to wczoraj w nocy dostałam informację o blokadzie konta wypłatę że względu na brak weryfikacji. Uprzejmie informuję szanowne allegro że dzień 2 listopada kończy się o godz 23.59   a nie dzień wcześniej. Jednocześnie w linku o weryfikacji mam info: Cierpliwości.... Weryfikacja może potrwać kilka dni.... W takim razie dlaczego dajecie termin do 2 listopada???? Skoro operatorzy płatności i tak się nie wyrabiają z weryfikacją? Nie prościej było napisać,, że operatorzy potrzebują kilka dni albo 2 tygodnie albo miesiąc, cokolwiek ale nie, lepiej napisać o weryfikacji do 2 listopada  a potem to już tylko sprzedawcy mają kłopot że operatorzy sienie wyrabiają. To kolejny przykład lekceważenie sprzedawców dzięki którym istniejecie, w końcu to my płacimy prowizje, szkoda gadać.... 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

lewgorzkowski
#12 Orędownik

podpinam się pod temat o weryfikacji konta, wysłałem zdjęcia dowodu i mam komunikat "

Cierpliwości... Weryfikacja może zająć parę dni"

a trwa to już dwa tygodnie, tam miałem termin do 17.12.25, to się już nie wyświetla, ale nie chcę się obudzić z ręką w nocniku...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@MANTA_05 @lewgorzkowski zweryfikuję to i wrócę do Was z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

@Syrena_zT dzięki~! u mnie przeszło!

oznacz moderatorów