Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałam a weryfikacji konta /przesyłałam wymagane zdjęcia dok itp w dniu 1 listopada, czyli zmieściłam się w określonym przez Allegro terminie (do 2 listopada) mimo to wczoraj w nocy dostałam informację o blokadzie konta wypłatę że względu na brak weryfikacji. Uprzejmie informuję szanowne allegro że dzień 2 listopada kończy się o godz 23.59 a nie dzień wcześniej. Jednocześnie w linku o weryfikacji mam info: Cierpliwości.... Weryfikacja może potrwać kilka dni.... W takim razie dlaczego dajecie termin do 2 listopada???? Skoro operatorzy płatności i tak się nie wyrabiają z weryfikacją? Nie prościej było napisać,, że operatorzy potrzebują kilka dni albo 2 tygodnie albo miesiąc, cokolwiek ale nie, lepiej napisać o weryfikacji do 2 listopada a potem to już tylko sprzedawcy mają kłopot że operatorzy sienie wyrabiają. To kolejny przykład lekceważenie sprzedawców dzięki którym istniejecie, w końcu to my płacimy prowizje, szkoda gadać....
podpinam się pod temat o weryfikacji konta, wysłałem zdjęcia dowodu i mam komunikat "
a trwa to już dwa tygodnie, tam miałem termin do 17.12.25, to się już nie wyświetla, ale nie chcę się obudzić z ręką w nocniku...
@MANTA_05 @lewgorzkowski zweryfikuję to i wrócę do Was z informacją.
@Syrena_zT dzięki~! u mnie przeszło!