anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja platności po zmianie harmonogramu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Soro_pl
#9 Pomysłodawca#

Witam

Potrzebuje szybko zwrócić kobiecie pieniądze ale za każdym razem system w nocy wypłacał mi środki bo miałam takie ustawienie. Postanowiłam wiec je zamrozić do piątku żeby w końcu jej oddać te 629 zł i zmieniłam harmonogram wypłat i się wrąbałam bo teraz mam weryfikację. Kobieta myśli ze ją oszukuje.

Proszę o przyspieszenie weryfikacji i możliwość oddania jej pieniędzy.

Alex

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
Halfrunt
#20 Guru#

Ja zleciłem weryfikację w piątek, o ile PayU zaakceptowało wypłaty już w następnego dnia (sobotę) to przelewy24 do dzisiaj lecą w kulki. Tak z tą zmianą wkopałaś się na dłużej. 

oznacz moderatorów
Soro_pl
#9 Pomysłodawca#

A nie pomaga czasem jakiś moderator czy ktoś? Wiem, ze tak kiedyś bywało..ale sobie narobiłam. Dzięki 

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

informują że proces może trwać do 5 dni więc niczego wcześniej nie przyśpieszą, teoretycznie u mnie termin maja dzisiaj, jutro będzie trzeba interweniować. 

oznacz moderatorów
Soro_pl
#9 Pomysłodawca#

Ok dzięki. A mozna zmienić jakos tutaj nik na forum czy musi być ten z allegro?

oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

Nie da się zmienić nazwy użytkownika. Musiałabyś otworzyć prywatne konto na Allegro i z niego się logować na forum, najlepiej przez inną przeglądarkę, by się nie myliły😀

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Soro_pl, poprosiłam o przyspieszenie Twojej weryfikacji. Mam nadzieję, że to pomoże. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#20 Guru#

@mr_oma to ja też poproszę o prośbę do przelewy24 😁 na konto allegro ID: 3171576

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Halfrunt, również o to poprosiłam. 😉🧞‍♂

Maja
   Moderatorka

#20 Guru#

@mr_oma Z góry bardzo dziękuję Tobie.

Mam jeszcze jedną prośbę odnośnie zamówienia nr 

de8bc3e1-5247-11ec-948b-39bb0de1eac3

Zakup dzisiaj w nocy i po godzinie negatywna ocena, za naliczenie opłaty 8,99 za przesyłkę paczkomatem, gdy klientka twierdzi że ma Smarta. - czy mogłabyś sprawdzić co jest nie tak? 
oznacz moderatorów
Halfrunt
#20 Guru#

@mr_oma wypłaty przelewy24 aktywne. Co do klienta, udało się dojść do porozumienia i usunął negatywa. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. 😀

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Halfrunt, super, dziękuję Ci bardzo 🙂 Potwierdziłam, że naliczenie opłaty mimo usługi Smart! to prawdopodobnie wina po naszej stronie. Poprosiłam o przyznanie Twojej klientce dodatkowych Monet w ramach rekompensaty. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

Bardzo dziękuję za pomoc , jest już ok 🙂

Aleksandra

oznacz moderatorów
Soro_pl
#9 Pomysłodawca#

Witam ponownie, Co może być przyczyną, że znów nie mogę wypłacić środków? Woła mi kolejny przelew 😞 sprawa pilna. Kliencie robią zamówienia.

Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
Soro_pl
#9 Pomysłodawca#

Jakby co to znów podałam dane weryfikacyjne i zrobiłam przelew (chodzi o przelewy24)

Nie mogę czekać 5 dni roboczych. To duże utrudnienie.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Soro_pl aby aktywować wypłaty konieczne będzie zatwierdzenie przez Przelewy24. Bardzo Cię proszę napisz do nas tutaj. Whatsapp, facebooka lub czat będą najszybsze i poproś o przyspieszenie weryfikacji. Rozumiem, że zależy Ci na czasie, dlatego wskazuję najszybszą ścieżkę kontaktu, aby aktywować wypłaty od tego operatora.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Soro_pl, widzę, że udało się aktywować wypłaty i zleciłaś już wypłatę środków. Operator realizuje wypłatę najpóźniej do końca kolejnego dnia roboczego.  

Maja
   Moderatorka

#9 Pomysłodawca#

tak, jest już ok 🙂

oznacz moderatorów
Ahoj-Serwis
#10 Popularyzator#

Czy i my możemy poprosić o przyśpieszenie weryfikacji? Payu szybko zweryfikowali, ale z Przelewy24 ciągnie się już kilka dnia. Napisaliśmy maila do Allegro, ale na razie nie ma odpowiedzi. 

oznacz moderatorów
Ahoj-Serwis
#10 Popularyzator#

Przepraszam, że zawracałem głowę, ale już skontaktowaliśmy się przez Messengera. Pozdrawiamy!

oznacz moderatorów