anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja Przelewy24

zakupy_to_pasja
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. Od 23 października czekam na weryfikację Przelewy24. Przelew zrobiony, przelew zwrotny wrócił tego samego dnia i cisza na morzu. Coś co miało trwać 5 dni, dobija do prawie 3 tygodni. Weryfikacja PayU poszła bez problemu. Co więcej, od mniej więcej 10 dni „pomagają” mi Państwo poprzez e-mail. Na razie z tej pomocy nie wynika absolutnie nic, wiem tyle co przed „pomocą” czyli guzik. Jeden Pan mi pisze że dowód przeterminowany i żebym załączył w zakładce „Ustawienie wypłat” nowy, z tym że w owej zakładce takiej opcji nie mam. Druga Pani mi pisze że konsultuje i czekać. Na co, na Gwiazdkę? Jak tak dalej pójdzie to możemy nie zdążyć.

Ile mam jeszcze czekać na weryfikację lub do kogo się zwrócić żeby coś w końcu ruszyło do przodu?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@zakupy_to_pasja Cześć. Weryfikuję Twoją sprawę. Wrócę do Ciebie z informacją. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28

@zakupy_to_pasja 3.11 ponowiłeś przelew do operatora i musisz poczekać 5 dni roboczych. Nowa weryfikacja anuluje poprzednią.

Najlepiej cały proces rób na komputerze. 

Doradca weryfikuje sprawę w zgłoszeniu 55146092. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zakupy_to_pasja
#8 Zapaleniec

3.11 nie wykonałem żadnego ponownego przelewu

Od 23.10 do 3.11 to ile dni roboczych?

I również dziękuję za złotą poradę skorzystania z komputera. Jednak nie wybieram się do sklepu w celach jego zakupu, aby łaskawie coś można było zrobić na Allegro.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów